One minute a teszt. Ferdén jött ki időn belül a második vonal. Létezik ilyen?
Szerintem holnap reggel nyomj egy tesztet! Jajj, nagyon izgulok! Drukkolok!!!
Nekem ma delutan erös pozi lett az ovulacios tesztem! Hajraaaaa :)
Drukkolok Neked is! :-))
Ma csináltam egyet Illi a neve. De nega lett. :-(
Viszont a tünetek alapján ugyanúgy megvannak.
Te mikorra nem várod? Esetleg tünetek vannak már? Barátnőm monsta, , hogy neki sokáig nem is mutatta ki a babát a teszt. Pedig terhes volt. Remélem nálam is ez a helyzet. Ez elég idegtépő a várakozás. Gondoltam rá hogy elmegyek dokihoz küldjön el laborba hátha kimutatja.
Értem. Hajrá, drukkolok Nektek!
Azt mondják, nem szabad rágondolni és sikerül. Állítólag :-)
Aranyos :-) Nálunk pedig kisfiút szeretne a férjem. De mindegy milyen nemű lesz.
Kérdezhetek, -már bocsánat-, de a hasmenés is tünet lehet? Meg a gyomor égés/fájás?
Elég idegesítő h nega volt tegnap. Ebből nem is lehet baba? Könyvek szerint 6-10nap mensi után míg kimutatja a babát. Várok. :-(
Remélem, Neked nem kell ennyit majd.:-)
Köszi!
Pedig gondoltam rá, hogy holnap tesztelek. Holnap lesz a 8. napom. Persze reggel első pisiből gravi teszttel.
Vagy várjak még? Fáj a mellem, meg érzékeny, állandóan aludnék, szurkál a hasam, fehér folyásom hol van hol nincs. Kíváncsi vagyok! :-) Neked is volt peteéréskor fehér folyásod? Mióta próbálkoztok? Nekünk ez a 3.-ik hónapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!