Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet pozitív? Holnap reggel...

Lehet pozitív? Holnap reggel újra? Félek. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegnap reggel negatívat teszteltem, ma vagyok az utolsó menstruációm első napjától számolva a 32.napon. Alvadt vér jelentkezett reggel. Délután teszteltem, 10perc után látszott nagyon nagyon halványan a második csík, fél óra után eltűnt. Mit gondoltok? Lehet baba a dologban? Holnap reggel teszteljek?

2015. jan. 20. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:
A vérzésed már valószíűlega közelgő menstruációd, így én a terhességre nem igazán látok esélyt. A nagyon halvány csík 10 perc után a száradási csík/szellemcsík lehetett.
2015. jan. 20. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Keteselyes. Vagy kesön foganhatott, vagy szellemcsik. Ha van teszted, szerintem nyugodtan lödd el holnap reggel is, en tuti nem birnam ki, hogy ne teszteljek. De ha negativ, akkor se keseredj el, majd mensi utan ujra lehet probalkozni. Sok sikert!!
2015. jan. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!