Martina:) kérdése:
2 halvány, majd egy erős csík a terhességi teszten, mit jelent?
Figyelt kérdés
3hónapig szedtem fogamzásgátlót, már 2-3 hete hányingerem van, megnőtt az étvágyam stb... Csináltam múlt héten egy tesztet, negatív lett, csináltam ma reggel is és 2halvány csík volt, de egy perc múlva el is tűnt és egy erős maradt csak. Ez mit jelent? Lehet, hogy terhes mégis vagyok?2015. jan. 18. 09:59
1/7 anonim válasza:
ha időn belül jött ki (márpedig azt írod) akkor igen,lehetsz!
3/7 anonim válasza:
Minek tegye fel? írta hogy csak egy csík látszik....
én két nap múlva újra tesztelnék.
Védekeztek? Mikor kellene megjönnie? Aktus után hány nap telt el?
4/7 anonim válasza:
A hcg teszt először elszíneződik, ilyenkor amit eddig én láttam rózsaszín lesz kb az egész tesztcsík a kontrol és a teszt zónában is, majd pár perc elteltével erősödik meg a kontrol csík terhesség esetén pedig a tesztcsík is. Ha nem vagy nyugodt, csinálj holnap reggel is egy tesztet. Nekem is ilyenek a premens tüneteim, gyomorégés, hányinger derékfájás, mellfeszülés majd megjön.
5/7 A kérdező kommentje:
2hete volt meg, azóta vannak folyamatosan tüneteim. Most vérzek vagyis ilyen barnás folyásnak mondanám, mert 4 napja abbahagytam a fogamzásgátlót. A teszten pedig igen, rozsaszin volt az egész, ahogy megszívta magát, de vele együtt ott volt a 2 halvàny csík is, aztán eltűnt :/
2015. jan. 18. 13:30
6/7 anonim válasza:
Szerintem varj meg par napot, meglatod milyen lesz a mensid. Ha szokatlanul gyenge, vagy mas, mint szokott lenni, akkor csinalj meg tesztet kesöbb.
7/7 A kérdező kommentje:
Ma reggel megcsináltam és negatív lett...
2015. jan. 20. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!