Január 2-án kellett volna megjönnie, teszteltem tegnap pozitív lett, bár halvány a csík, ma is teszteltem de ma is halvány. Lehet ez baj? A hasam is enyhén görcsölget, első terhességemnél nem volt ilyen panasz.
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 09:52
1/10 anonim válasza:
Ket naponta duplazodik.
Ha halavany, akkor ott a baba, ne idegeskedj ezen :)
2/10 A kérdező kommentje:
Rendebn. :) De a kis hasfájások, hasgörcsök kicsit aggasztanak,nem várt körül volt egy kis hüvelygombám, canestennel kentem, el is múlt, félek nehogy az miatt legyenek a görcsök.
2015. jan. 11. 09:59
3/10 anonim válasza:
Nem attol vannak, szinte mindenkinek van mindjart megjon erzes.
4/10 anonim válasza:
nekem is halvány volt sokáig.ma már 15 hetes vagyok. minden rendben van veled, a hasad a változások miatt görcsölget.
amúgy az első babával nekem sem volt semmi panaszom, a másodikkal minden amit el lehet képzelni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kezdtem már megijedni hogy biztos valami baj van, mivel az elsőnél nem volt semmi hasfájás, görcs. :) Xepil tesztet használtam amúgy, ha ez számít valamit.... Azért veszek majd egy másikat is.
2015. jan. 11. 10:10
6/10 anonim válasza:
már nem halvány pozitivnak kellene lennie a tesztnek, igy majd 10 nappal a nemvárt után.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, első terhességemnél ilyenkor már erős pozitív volt. Mi lehet az oka?
2015. jan. 11. 10:17
8/10 anonim válasza:
Nekem is halvány volt 1 héttel a nemvárt után ezt egyszerűen azzal magyarázták hogy késöbb volt a petérés de minden rendben volt!
9/10 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseriteni, velem pont így volt, a doki szerint később is volt a peteeresem es nem tapadt meg rendesen. 2 naponta teszteltem (nemvart után jóval ) es a végen totál negatív lett a teszt. Másnapra ra megjött . De drukkolok , hogy veled ne így legyen!!
10/10 anonim válasza:
nem biztos,hogy úgy termeli a hcg-t a szervezeted. nekem is két tesztem halvány pozitív lett,mégis 21 hetes terhes vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!