Megneznetek a tesztem? Remenykedhetek?
2015. jan. 25. 11:09
41/46 A kérdező kommentje:
24 ciklusnapon vagyok 11 dpon.. A ciklusaim 25-28 naposak...
2015. jan. 27. 10:34
42/46 A kérdező kommentje:
Remelem ket nap mulva mar jol lathatoan erosebb lesz...ha nem akkor nem maradt meg szegeny...:(
Bizakodo vagyok!
Szep napot nektek!
2015. jan. 27. 13:10
43/46 anonim válasza:
Nem, nem akarok veszmadar lenni, meg mindenkinek mas a hcg szintje, de nekem a 11. es 13. dpo-n volt halvany 2. csikom, a 13.-on picit erösebb, aztan a 15. dpon mar teljesen negativ volt. De ez nem jelenti azt, hogy neked is igy lesz!!!! Szivböl kivanom, hogy erösödjön neked!!!! Nagyon koran teszteltel, sztem a 11. dpon max egy 10-es erzekenysegü teszt tud mutatni pozit, ha valaki keszülödik odabent. De amit most tanacsolni tudok, hogy pihenj amennyit tudsz, es ne stresszelj, ha kicsit idegesebb vagy, vegyel nagy mely levegöt, es nyugodj meg. Szoritok!!!
44/46 A kérdező kommentje:
Kedves utolso sajnalom..nem idegeskedem nincs is idom😊
A hom magas azt tartom elsodlegesen szem elott...
Varok szepen es ket nap mulva meglatjuk😊
Nyugodt vagyok lesz ami lesz...
2015. jan. 27. 14:40
45/46 anonim válasza:
Örülök, hogy nem vetted rossz neven! :) Drukkolok!!!
46/46 anonim válasza:
Kérdező mi lett veled? Megjött? Vagy erősödótt a teszted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!