Megneznetek a tesztem? Remenykedhetek?
2015. jan. 25. 11:09
21/46 anonim válasza:
Én a helyedben rossmannos Easy Pregnancy-vel tesztelnék egyet - ki nem bírnám holnapig! :-) Drukk!
22/46 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elek igy csak one step van itthon..hat bevallom nem birtam es sajnos halvany nagyon mondhatni kevesbbe latszik mint tegnap😔😔
Lehet tevedett a teszt...
A hom ma is magas..es egesznap az...tudom nem szamit de annyira melegem van mintha futene valaki odabent igy meregetem es nem megy 37 ala..
De a lenyeg, hogy halvanyabnak nem szabadna legyen igy tenyleg lehet rossz teszt volt a tegnapi😔
2015. jan. 26. 13:45
23/46 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tévedett, lehet, hogy megtermékenyült a pete, de nem tudott beágyazódni. :( Ezért nem a legjobb ötlet a várható menstruáció előtt tesztelni, nem egy barátnőm csalódott csúnyán így. :( Azért még szorítok, mert a tesztek sem mindenhatóak, ha nem jön meg időben, még érdemes tesztelni.
24/46 anonim válasza:
Szia kerdezö! Teszteltel ma? Nagyon kivancsi vagyok!!! Drukkolok!
25/46 A kérdező kommentje:
Jo reggelt!
Igen teszteltem es 5 percen belul ott volt a nagyon halvany rozsaszin csik!😊😊😊
Nem merem elkiabalni de ez pozi😊😊😊😊
2015. jan. 27. 08:57
26/46 A kérdező kommentje:
Mindjart teszek fel kepet😊
Mindenkinek koszonom a drukkolast😊😊
Remelem azert erosodni fog...
2015. jan. 27. 08:58
28/46 anonim válasza:
Jjjaaaajjj, de izgulooook! Muti azt a kepet!! :) 10 percig lehet leolvasni, addigbiztos eredmenyt mutat! Miota probalkoztok?
30/46 anonim válasza:
Ez nagyon a szelen van? Mert a szokasos helyen nem latok semmit :( Talan a szelen van valami halvanyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!