Abortusz után lehet rögtön szexelni vagy kell várni pár napot?
Figyelt kérdés
És fog fájni egy ideig vagy minden ugyanolyan lesz? :D2010. febr. 8. 02:30
31/37 anonim válasza:
igen,én is úgy vélekedtem az abortuszról mint itt a nagy többség,hogy semmilyen körülmények között nem vállalnám be,gusztustalannak tartottam,hogy vki eldob egy emberi életet magától különböző okok miatt...mindaddig míg ilyen helyzetbe nem kerültem és muszáj volt megtennem!!:(
32/37 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már ezt az "én semmilyen körülmények közt"dumát,honnan tudod hogy milyen körülményeket produkál az élet?Nekem 2008 volt abortuszom én nem szégyenlem,ki előtt szégyellném?Férjes asszonyként 30 évesen estem át rajta,szerinted én mondjuk 25 évesen gondoltam hogy nekem valaha is lesz abortuszom?De most is így döntenék mert nem volt más választásom mert akkor derült ki egy betegségem,szerinted ilyen mindig mással történik?Nem ilyen veled is bármikor megtörténhet,szeretném én akkor látni az ilyen nagyszájú nőknek a képét.Egyébként meg az ilyen kérdésekre minek válaszolni nem látjátok hogy ez egy unatkozó kis hülye gyerek?
34/37 anonim válasza:
épp erről beszélek,hogy én se gondoltam volna hogy velem megeshet,hogy teherbe esek fiatalon,nem kívántam mégis így alakult.. és muszáj volt elvetetnem a körülmények miatt,(nem csak az anyagiakat értem itt)!!!előtte úgy gondolkodtam,hogy nem lennék rá képes elvetetni a gyerekemet akármi is álljon az utamba és tessék,mégis megtörtént sajnos.. :( és ezt akartam ezzel éreztetni,hogy amíg az ember nem esik bele,addig könnyen ítélkezik mások felett,hogy miért tette meg!! csak senki ne felejtse el,hogy velük is bármikor előfordulhat védekezés mellett is!!gondoljunk bele a helyzetbe,mivan akkor ha váratlanul teherbe esel?!!megtartod csak azért,mert...? utánna meg küszködsz az életben,mert se munkád,se lakásod,se szüleid,se apja a gyereknek,se egy támogató szülő,barát,ismerős,semmi biztos ami a gyerekneveléshez kell!! a gyereket fel is kell nevelni,nem csak megszülni!!én úgy éreztem nem vagyok még felkészülve egy baba érkezéséhez,anyagilag se,testileg-lelkileg sehogy! jobbnak láttam a gyerek és a saját érdekemben is így!és lehet,hogy önzőnek hangzik és most le lehet ugatni,hogy magam miatt nem vállaltam be és hogy őnzőn,rosszul döntöttem..stb.. de attól függetlenül,hogy tudom örökre cipelni fogom a súlyát, felelősen,"jól" döntöttem!!! tehát bele lehet gondolni a helyzetbe és csak akkor írjunk bántó kommentet,ha jól meggondoltuk azt!!
35/37 anonim válasza:
Lehet egy kicsit nyers voltam de mindig feldühít az ilyen szöveg.Ez sajnos benne van a pakliban aki nemi életet él,én 2008 májusában jöttem rá arra hogy az élet mennyire kegyetlen tud lenni és persze ez el nem múló fájdalom.Mondjuk ma már ha rágondolok csak mérhetetlen szomorúságot érzek.Még mai napig is azon gondolkodom hogy milyen nevet adtam volna neki,ez valahogy megnyugtat ha ezen töprengek,furcsa de így van.
36/37 anonim válasza:
ja..és tisztelet a kivételnek,akik ezek hiányában is bevállalták a babát!! tényleg becsülöm azokat a nőket,de attól még nem kéne leszólni azokat akik másképp döntenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!