Abortusz után lehet rögtön szexelni vagy kell várni pár napot?
Az a bajunk, hogy az emberélet nem játék.
Sőt, egyáltalán semmilyen élet nem játék!!!
Ha ezt nem érted, az elég nagy baj..
Nem a válaszolók hibája.
Hagyjál már a kioktaó szövegeddel, mondtam hogy nem volt abortuszom. Ha lett volna sem viselt volna meg, mert utálom a gyerekeket. Amúgy orgazmusom lehet rögtön utána is, hisz nem csak hüvelyi úton lehet elérni. ;)
És arra nem gondoltál, drága, hogy lehet nem magam miatt kérdezem? Hanem a párom miatt? Igaz, hogy van anális és orális szex is, de előfordulhat, hogy azt valaki nem szereti. Kérdezhetném azért is, mert törödöm a párommal.
Amúgy pont te beszélsz?? MEGÖLTÉL EGY GYEREKET!!! a SAJÁTODAT!! És ez egész életeden végig fog kisérni. Amilyen szerencséltennek tűnsz a válaszod alapján még mindig ezen rágódsz. ahaha
Egyetértek az utolsó válaszolóval....
11 hónapos baba anyukája vagyok aki szintén 20 évesen esett teherbe és nem vette el pedig azt mondta az orvos, hogy nagy valószínűséggel betegen fog születni a babám, végig veszélyeztetett terhes leszek. De én így is bevállaltam pedig nem volt egy fényes helyzetünk nekünk se, de inkább elmentem dolgozni veszélyeztetett terhesen feketén saját felelősségre nagy hassal mint hogy elvetessem a gyerekem. Három napot kínlódtam a szülőszobán de végül nagy nehezen mégiscsak a világra segítették a kisbabámat aki hála a Jó Istennek teljesen egészségesen született. Na mit szólsz? Ha akkor elvetetem most egy nagy semmit érne az életem....
Önző vagy és felelőtlen, mert magad miatt nem vállaltad be azt a babát nem ő miatta.
Öszintén tisztellek, utolsó válaszoló. Elveid vannak, amikhez tartod magad. Remélem jól vagy te is és a babád is.
Különben nekem semmi bajom a gyerekekkel, csak ne kelljen, hogy a közelükben lennem.
"Ha lett volna sem viselt volna meg, mert utálom a gyerekeket."
És ti még a 09.34 est állítjátok le??
A kérdező jelzi, hogy bármikor menne abortuszra mert UTÁLJA A GYEREKEKET!Aztán leírja mennyire tiszteli az utolsó kommentelőt!
A kérdező egy unatkozó hülye lány és igenis felháborító, hogy az abortusz csak annyiban érdekli, hogy utána pár nappal szájjal vagy kézzel elégítse ki a barátját!
Ja a gyerek a vödörben meg nem számít!!!
Ti meg csak öljétek egymást! SZÁNALMAS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!