Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után lehet rögtön...

Abortusz után lehet rögtön szexelni vagy kell várni pár napot?

Figyelt kérdés
És fog fájni egy ideig vagy minden ugyanolyan lesz? :D
2010. febr. 8. 02:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%

Az a bajunk, hogy az emberélet nem játék.

Sőt, egyáltalán semmilyen élet nem játék!!!

Ha ezt nem érted, az elég nagy baj..

Nem a válaszolók hibája.

2010. febr. 9. 09:40
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Az a gaz hogy ezt beirod egy olyan topikba ahol nok szazai epekednek azert hogy teherbe essenek. Te meg meg egy mosolygos jelet is odateszel az izlestelen kerdesedhez.. Szerintem el sem tudod kepzelni hogy egyeseknek mekkora ororm lenne az amit te csak ugy eldobsz.. Hat igen ez mar csak egy van, aki akarja az kuzd erte aki meg nem akarja azt ge**s labbal seggbe rugjak es terhes lesz... aztan eldobja
2010. febr. 9. 21:42
 13/37 anonim ***** válasza:
40%
Aki gyereket akar az elveszti a látásat vagy rajtam kívül miért nem látja senki, hogy a kérdező nem megy abortusztra egyszerűen kíváncsi volt egy információra!?? Arról már ne is beszéljünk, hogy ez a tökéletes hely ahol utána járhat ugyanis ez nem a főzés vagy a politka témakörbe tartozik! Arról meg nem tehet hogy másnak nem jön össze a gyerek, noha az sajnálatos dolog és azon biztos ő sem nevet. Szerintem csak zavarban volt vagy ki kellett tölteni a helyet, azért rakta oda a :D jelet.
2010. febr. 10. 16:51
 14/37 anonim ***** válasza:
66%
csak tudod másoknak a szívük megszakad egy abortusz után,mert heteket gondolkodnak előtte,h megtartsák vagy a körülmények miatt inkább ne,h a kicsinek se kelljen nélkülözni.. és végül ha mégis az abortusz mellett döntenek,hetekig,hónapokig sőt van hogy évekig is sírnak amiatt h akárhogy szépítjük elvett egy ember életet!!én még csak 20 éves vagyok és nemrég becsúszott egy nem kívánt terhesség(védekezés ellenére!!) és sajnos az abortusz mellett kellett döntenünk! egy hete sincs,h lezajlott a műtét,de akárhányszor gondolok rá vagy meglátok egy kisgyermeket könnybe lábad a szemem!! eszembe nem jutott 9 hétig a szex,sőt most abortusz után még úgy se,nehogy vmi baj essen megint!meg különben is ki kell várni a 6 hetet!deee elképesztő h ez a legnagyobb problémád ebben a helyzetben!! jó hogy nem azt kérdezted,h mikor lesz újra orgazmusod??!! kit érdekel ez ilyenkor???felháborító!!ha viccből írta azért szégyelje magát,ha meg nem akkor azért,h ilyen felelőtlen!idejön és semmiféle szégyenérzet nélkül feltesz ilyenfajta provokatív kérdést!!és ez nem kor kérdése!!ha a szexeléshez van esze,ahhoz is lehetne,hogy ne gázoljon át másokon!!hisz az abortusz nem játék és nem is vicc tárgya,ez egy életre szóló rossz emlék(egy veszteség)!!
2010. jún. 17. 16:17
 15/37 A kérdező kommentje:

Hagyjál már a kioktaó szövegeddel, mondtam hogy nem volt abortuszom. Ha lett volna sem viselt volna meg, mert utálom a gyerekeket. Amúgy orgazmusom lehet rögtön utána is, hisz nem csak hüvelyi úton lehet elérni. ;)

És arra nem gondoltál, drága, hogy lehet nem magam miatt kérdezem? Hanem a párom miatt? Igaz, hogy van anális és orális szex is, de előfordulhat, hogy azt valaki nem szereti. Kérdezhetném azért is, mert törödöm a párommal.

Amúgy pont te beszélsz?? MEGÖLTÉL EGY GYEREKET!!! a SAJÁTODAT!! És ez egész életeden végig fog kisérni. Amilyen szerencséltennek tűnsz a válaszod alapján még mindig ezen rágódsz. ahaha

2010. jún. 29. 22:30
 16/37 anonim ***** válasza:
24%
09:34: a szíved megszakad, persze. Érdekes, én soha semmilyen körülmények között nem tudnék olyat csinálni, amitől a szívem megszakadna. Pl. abortusz. Na látod, nekem szakadna meg a szívem, nem neked aki bemegy elvetetni a babáját.
2010. jún. 29. 22:37
 17/37 anonim ***** válasza:
39%

Egyetértek az utolsó válaszolóval....

11 hónapos baba anyukája vagyok aki szintén 20 évesen esett teherbe és nem vette el pedig azt mondta az orvos, hogy nagy valószínűséggel betegen fog születni a babám, végig veszélyeztetett terhes leszek. De én így is bevállaltam pedig nem volt egy fényes helyzetünk nekünk se, de inkább elmentem dolgozni veszélyeztetett terhesen feketén saját felelősségre nagy hassal mint hogy elvetessem a gyerekem. Három napot kínlódtam a szülőszobán de végül nagy nehezen mégiscsak a világra segítették a kisbabámat aki hála a Jó Istennek teljesen egészségesen született. Na mit szólsz? Ha akkor elvetetem most egy nagy semmit érne az életem....

Önző vagy és felelőtlen, mert magad miatt nem vállaltad be azt a babát nem ő miatta.

2010. jún. 29. 23:06
 18/37 A kérdező kommentje:

Öszintén tisztellek, utolsó válaszoló. Elveid vannak, amikhez tartod magad. Remélem jól vagy te is és a babád is.

Különben nekem semmi bajom a gyerekekkel, csak ne kelljen, hogy a közelükben lennem.

2010. jún. 29. 23:27
 19/37 anonim ***** válasza:
67%

"Ha lett volna sem viselt volna meg, mert utálom a gyerekeket."

És ti még a 09.34 est állítjátok le??

A kérdező jelzi, hogy bármikor menne abortuszra mert UTÁLJA A GYEREKEKET!Aztán leírja mennyire tiszteli az utolsó kommentelőt!

A kérdező egy unatkozó hülye lány és igenis felháborító, hogy az abortusz csak annyiban érdekli, hogy utána pár nappal szájjal vagy kézzel elégítse ki a barátját!

Ja a gyerek a vödörben meg nem számít!!!

Ti meg csak öljétek egymást! SZÁNALMAS!

2010. jún. 30. 07:35
 20/37 anonim ***** válasza:
77%
Szánalmas ez az egész.......
2010. jún. 30. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!