Kedves kérdező,rossz témát érintettél,az abortuszra nagyon "harapnak" tapasztalatból irom,mert én is irtam már ki kérdést ezzel kapcsolatban és le lettem támadva.Nekem van két gyermekem és gyógyszert nemrég óta szedek,úgy nézett ki teherbe estem mellette,de aztán kiderült mégsem,s mivel most nem szeretnénk 3. babát,felmerült nálam is ez a lehetőség.Szóval ezmiatt irtam kérdést és kaptam én is a kioktatásokat..Nekem is megvan a véleményem és én is ellenzem,de nem támadok le senkit,mert nem lehet tudni,kinek miért fordul meg a fejében az abortusz gondolata....
2010. jún. 30. 08:23
22/37 anonim válasza:
Én nem támadom az abortuszosokat, nem ismerem más életét nem tudom mi vezetett odáig, de a kérdező más! Nem érdekli az abortusz és nem érdeklik a gyerekek. Neki csak utálatos ,undok kis lények! Csak az számít mit tud nyújtani a barátjának!
Örömmel vállalná az abortuszt ha utána a betegágyról átgurítanák a barátja ágyába és mehetne tovább sex!
Kedves előttem író, vajon te is ilyen stílusban írtad ki az abortuszos kérdésed? Nevető fejecskével?
2010. jún. 30. 08:49
23/37 anonim válasza:
A gyerekeket lehet hogy nem szereted de ha neked egyszer lesz gyereked akkor őt szeretni fogod. Erről nem te döntesz, ez ösztön és nem igaz az, hogy ez nincs benne mindenkiben!!! Benne van és akkor jön elő amikor annak az ideje van.
2010. jún. 30. 08:52
24/37 anonim válasza:
Szánalmas ez egész!
Fogadnék, h a kérdező egy buta, tizenéves gyerek. Ha mégsem, akkor éveket tagadhat le az intelligenciájából.
És ti, kedves válaszoló társaim, minek foglalkoztok egy ilyen, nyilvánvalóan primitív kérdezővel? Írjatok olyannak, akinek tényleg szüksége van a segítségre, ne egymást öljétek!
2010. jún. 30. 09:07
25/37 anonim válasza:
És te miért foglalkozol ilyen primitív kérdezővel?
2010. jún. 30. 09:11
26/37 anonim válasza:
Én nem a kérdezővel foglalkozom, ha nem tűnt volna fel, nem címeztem neki a kommentet. Az itt uralkodó gyilkos hangulatot próbálnám csillapítani.
2010. jún. 30. 09:17
27/37 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? :)Szánalmas...
2010. jún. 30. 09:53
28/37 anonim válasza:
Szerintem ne torodjetek vele, ez csak egy buta provokator, nezzetek meg hogy mikor lett a kerdes kiirva! Februarban! Most kiemelte hogy megint legyen egy kis vita... Elkezdodott a nyari szunet! Sok az unatkozo gyerek! :)
2010. jún. 30. 10:00
29/37 anonim válasza:
Sziasztok,
azt észre vettétek, hogy aki válaszolt "normális hangon" a kérdésére azt lepontozta, aki pedig felháborodott és ennek hangot is adott keményen(amit csak helyeselni tudok)annak adta a pontokat.
Látszik, hogy direkt provokál minket.
Ez tényleg szánalmas és undorító, mivel tudja nagyon jól, mennyien küzdenek a babáért.
Tudnék neked más elfoglaltságot, ha ennyire unatkozol.
2010. jún. 30. 13:36
30/37 anonim válasza:
mekkora egy tirpák ez a kérdező!!gusztustalan,h leírja mindennek az abortuszra vállalkozókat,közben meg UTÁLJA A GYEREKEKET!!Büszke lehet anyád rád!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!