Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshet így a párom?

Teherbe eshet így a párom?

Figyelt kérdés

23 vagyok ő 21,gyereket tervezünk,de nemrég kiderült,hogy kétoldalú petefészek cisztája van.

Egész nap csak zokog,hogy neki nem lehet majd gyereke,ez miatt.

Ezt meglehet oldani valahogy máshogy is?Beavatkozások nélkül?

Norcolut gyógyszert szedd,amit nem tudunk,hogy mikor jön meg tőle a mikulása.

Volt terheléses inzulinon,de nincs IR-e,ezt mindegyik doki meg mondta,különleges esete a PCO-nak.

Mi a különbség a PCOS és a PCOS között?

Részletesen ha megkérhetném!

Hogy lehetne sikeres a teherbeesés,kaptunk tippeket pl:cickafark tea,barátcserje tea vagy kapszula,palástfű tea,Metformin,Clostylbegyt,fog.gátlót,de az csak rontott a helyzeten.

2015. jan. 20. 22:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia! Szintén harmadik vagyok. Lehet azt nem említettem, hogy nekem is autoimmun pajzsmirigy alulműködéssel kezdődtek a bajok, de nekem a TSH értékem iszonyat magas, 100 volt... :( Igen, száz, amivel mások totál rosszul vannak, én csak annyit vettem észre, hogy indokolatlanul hízom. 8 hónap alatt 6 hetenkénti kontrollal stabilizálódott a TSH érték. Ekkor elmentem nődokihoz, hogy ugye akkor nincs akadálya a babának, ekkor derült ki a PCOS, és mondta a dokim, hogy sajnos ez egy szörnyű triumvirátus, a pm. alulműködés, a PCOS és az IR. Amúgy az ő döntése, hogy odaadja-e a papírt, de ebben az esetben a makacsság csak idővesztegetés, tudom úgy gondolja, hogy ez ciki, hogy ilyen problémás eset, de ha tudná hányan vagyunk így sajnos.... :( Szomorú. Egy megértő és segíteni akaró társ, aki biztosítja afelől, hogy nem selejtes, nagyon sokat dob a lelki egyensúlyán, tényleg, tapasztalatból mondom. A férjem soha egy tekintetével sem jelezte, hogy elege van, stb, sőt ugyanúgy végigcsinálta ő is a meddőségi kivizsgálást, a spermavizsgálatot, stb. Kitartást nektek, és a PCO kezelése mehet párhuzamosan a pajzsmiriggyel (gondolom tiroxint szed majd), ne vesztegessétek a hónapokat, jó lenne az a metformin. Hova valósiak vagytok?
2015. febr. 4. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!