Ha a barátnőm hasára élvezek es ő újjal magába teszi a spermámat teherbe eshet?
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 14:58
2/12 anonim válasza:
És minek tunkoltok? Nem egyszerűbb nem kiszállni?
Én miután a férjemmel vagyok, nem szorulok rá arra, hogy magamban kotorásszak!
3/12 anonim válasza:
Természetesen igen, de ennyi erővel bele is élvezhetnél.
4/12 A kérdező kommentje:
Ő akar annyira teherbe esni... csak lebukott, láttam hogy a hasárol ..... akkor lehetbelőle vmi?
2014. júl. 16. 15:22
5/12 anonim válasza:
igen.Húzz gumit,bár az lenne a legokosabb ha elhagynád,amennyiben te nem akarsz gyereket,ő meg ilyen trükkökhöz folyamodik.
6/12 A kérdező kommentje:
ez igy lesz. elhagyom. Lehetséges hogy jópárszor megtette már... ugyan annyi az esélye mint ha beleélveznék? hallotam olyat h a sperma a levegőn meghal.. ez kamu ugye?
2014. júl. 16. 15:31
8/12 anonim válasza:
Attól is függ mennyi időt van a levegőn,de elvileg teherbe eshet ilyen módszerrel is.Hihetetlen mik vannak...
9/12 A kérdező kommentje:
árcius 21én elvetélt. 4 hónapos volt három hónapig megjött neki a menszesze. azóta csak a gyereken ámbrándozik :( de én varni akarok még nem akarja ilyen betegesen, meg megnyugszik mert azóta tiszta idegbeteg
2014. júl. 16. 15:43
10/12 anonim válasza:
Aki elment akart baba volt? Most pedig az a baj, hogy nagyon akarja? Tehát akkor csinálsz neki gyereket, amikor majd nem annyira akarja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!