Januar 1-tol minden masodik nap egyutt voltunk . Allitolag 19-en lesz peteeresem . Ma nagyon fajt a fejem, cicim mar kezd fajni, es csak menstruacio elott egy hettel szokott fajni . Tobbi lent?
Figyelt kérdés
( de meg van hatra 11-14nap amig megkell jojjon ). beagyazodasi tunetet nem eszleltem, lehet terhes vagyok? Szeretnenk kisbabat mar .14-en teszteltem egyet de szerintem nega lett, most megvarom a mensim napjat . Mi a helyzet szerintetek? mindenkit meghallgatok . .. ti mit vettetek eszre mikor teherbe estetek ?2015. jan. 16. 20:00
61/106 anonim válasza:
Mindig csak az adott nap adatai vihetők be. Miért? Mit akartál csinálni?
Holnap majd beírod a holnapit, és így tovább...
62/106 A kérdező kommentje:
nem akartam semmit csak azt hittem en csinaltam roszul valamit :)
2015. jan. 27. 19:22
63/106 A kérdező kommentje:
reggel jelentkezem akkor tovabbra , ma gorcsolgetett a hasam , de meg mindig faj a cicim .
2015. jan. 27. 19:23
67/106 A kérdező kommentje:
ma is gorcsolgetetta hasam reggel es a cicim mar mindjart nem faj . aztan nem tudom , hogyha holnap megjon erzesem lesz e vagy sem ... ma enyhe rozsaszinest figyeltem meg de nagyon keves alig latszott a tisztasagin es maskor mikor faj a hasam , megjon erzesem van , egesz nap faj es akkor be is indul a verzes, Remelem sikerrel jarok
2015. jan. 28. 17:35
68/106 A kérdező kommentje:
enyhen lattam valami barnat az elobb ! :(
2015. jan. 28. 19:04
70/106 A kérdező kommentje:
hat vajon mennyi lenne az a barnazas ha nem jon meg??
2015. jan. 28. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!