Januar 1-tol minden masodik nap egyutt voltunk . Allitolag 19-en lesz peteeresem . Ma nagyon fajt a fejem, cicim mar kezd fajni, es csak menstruacio elott egy hettel szokott fajni . Tobbi lent?
Figyelt kérdés
( de meg van hatra 11-14nap amig megkell jojjon ). beagyazodasi tunetet nem eszleltem, lehet terhes vagyok? Szeretnenk kisbabat mar .14-en teszteltem egyet de szerintem nega lett, most megvarom a mensim napjat . Mi a helyzet szerintetek? mindenkit meghallgatok . .. ti mit vettetek eszre mikor teherbe estetek ?2015. jan. 16. 20:00
21/106 A kérdező kommentje:
rendben ugy csinalom reggel :)
2015. jan. 21. 17:43
22/106 A kérdező kommentje:
kivancsisagbol megmertem most 37 fok , holnap is megmerem reggel es megirom mi lett az eredmeny ! :) ha valoban kezd felmenni akkor mar volt ovum ?
2015. jan. 21. 18:46
23/106 anonim válasza:
A napközbeni/délutáni/esti testhő nem számít, csak és kizárólag az ébredési.
Majd látjuk, hogy a következő napokban mennyit mérsz, és akkor tudunk következtetni a történésekre. És igen, ha a továbbiakban magas lesz az ébredési hőd, akkor kijelenthetjük, hogy megvolt az ovulációd.
24/106 A kérdező kommentje:
jo , akkor reggel jelentkezem :)
2015. jan. 21. 19:23
25/106 A kérdező kommentje:
na ma reggel 36.7 volt :)
2015. jan. 22. 05:11
26/106 A kérdező kommentje:
na es akkor valaki valaszolna ?
2015. jan. 22. 17:29
27/106 anonim válasza:
Egyelőre még nincs mihez viszonyítani. És bár az alaphődet nem ismerjük, könnyen előfordulhat, hogy már megtörtént az ovuláció. De ezt majd csak a következő napok fogják igazolni vagy cáfolni... Hogy mindezt megtudjuk, annyi a teendőd, hogy folytatod a mérést.
28/106 A kérdező kommentje:
rendben , reggel is megmerem . annyit tudok hogy a multheten 34 es 35 is volt
2015. jan. 22. 19:06
29/106 anonim válasza:
Milyen hőmérővel mérted? Hol és hány percig?
30/106 A kérdező kommentje:
mondjuk ha elobb volt pe-m nem gond mert minden masodik nap egyutt voltunk , a szamban mertem a nyelvem alatt es digitalis homerom van , sipolasig mertem es picit hagytam meg de kikapcsol magatol ...
2015. jan. 22. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!