Januar 1-tol minden masodik nap egyutt voltunk . Allitolag 19-en lesz peteeresem . Ma nagyon fajt a fejem, cicim mar kezd fajni, es csak menstruacio elott egy hettel szokott fajni . Tobbi lent?
A napközben ill. este mért hő teljesen irreleváns, lényegtelen. Az ébredési hő számít, abból lehet bármiféle következtetést levonni.
A sárgás színezetű folyás inkább fertőzésre utal. Terhesség esetén fehér, krémes, olyan testápolószerű a konzisztenciája.
Megkérdezhetem, hány éves vagy? Mióta próbálkoztok?
Magas. (bár ez relatív, mert én nyilván nem tudhatom, hogy neked mennyi az alaphőd, de ha innentől kezdve rendszeresen méred, akkor hamarosan képet kapsz róla, hogy te hogyan is működsz.)
Majd írd meg nekem, mennyit mértél, aztán kisilabizáljuk, mi is lehet veled...
Közel 13 évnyi tapasztalat van a hátam mögött, szívesen segítek, ha gondolod.
Vagy szájban (nyelv alatt) vagy hüvelyben célszerű a hőt mérni, rögtön ébredés után, 5 percig! (és minden nap megközelítőleg ugyanabban az időben)
Holnap reggel majd úgy csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!