Létezik, hogy peteérésem van ma a menstruáció késedelmes jelentkezése napján?
Figyelt kérdés
Ma este 9 nap késés után megjött. Du.4-kor ezt az LH tesztet csináltam. Palástfű teával és progeszteron krémmel akartam nyújtani a ciklusomon egy kicsit, na de nem ennyit. Sárgatest elégtelenségre gyanakodtam a rövid 23-25 napos ciklusok és a menses előtti barnázások miatt. Babát szeretnénk. Lehetek így terhes? A peteérés megtörténik így is? (ha megjött volna időben akkor holnap lett volna a tüszőrepedésem a ciklus.hu szerint.
#peteérés #ovulációs teszt #tüszőrepedés #palástfű tea #LH teszt #terhes #progeszteron krém #ovuláció
2014. jún. 17. 18:48
1/1 anonim válasza:
A nők kb. felének nem a ciklus közepén, hanem közvetlenül a vérzés előtt vagy után van peteérése, így sokkal esélyesebb a teherbeesés, ha folyamatosan próbálkoznak a párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!