Hosszú és rendszertelen ciklusnál lehet, hogy nincs is peteérés? Néha 30 napra jön meg, de legtöbbször kb.35 napra, de volt már 39 napos is.
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 17:33
1/8 anonim válasza:
Lehet. Mint ahogy lehet a rendszeres ciklusnál is. Követni kell: hőmérő, lh teszt stb.
3/8 anonim válasza:
nem tudom, én 40-50 napos ciklusokkal estem teherbe, hőmérőztünk hogy tudjuk mi a helyzet :)
4/8 anonim válasza:
Nekem mindig is 36 napos ciklusaim voltak, ezzel estem spontán teherbe.
5/8 anonim válasza:
Olyan biztosan van, hogy nincs mindig peteérés, de, hogy ennek van e köze ahhoz, hogy milyen hosszú a ciklus azt nem hiszem, bár nem vagyok hozzáértő. Az én ciklusom is átlagosan 35 nap, de nekem is volt már 39,40 is. Most a kistesót várjuk de még nem akar megfoganni. :P
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy van, lehet hogy nincs.
Hőmérőzés, LH teszt vagy orvos...
Nekem is ilyen volt, de nem volt peteérésem, mert PCOS vagyok.
7/8 anonim válasza:
Anyukámnak is 40 napos ciklusai vannak elég sűrűn és még így 40 fölött is 5 napos a menzesze, a doki szerint mind a 2 sok. Ettől függetlenül azt mondta neki, h olyan termékeny, h elég ha valaki ránéz XD
5en vagyunk testvérek, és ebből a z egyik húgom 4es ikreknek indult, illetve sok ikerterhessége volt ami megszakadt.
Tehát szerintem ez nem ciklus függő.
Énnekem meg 30-37 között mozog a ciklusom kb. 8 napos menzesz lefolyással. 2éve vagyok házas és eddig min. 2 vetélésem volt, baba még nincs, de nem is nagyon erőltetjük a dolgot.
Remélem tudtam valami használhatóval szolgálni :)
8/8 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi van, és mindig van peteérésem. Ovuteszt + hőmérőzéssel tudod igazolni magadnak, vagy pedig bebizonyítani, hogy tényleg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!