Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki megnézné a görbém?...

Valaki megnézné a görbém? PCOS-s vagyok elég rendszertelen a menstruációm, most hőmérőzök először. Közel van már az ovuláció vagy lesz egyáltalán szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2013. okt. 14. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Te két hete folyamatosan vérzel????
2013. okt. 14. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
PCOS-s vagyok és most kezd beállni rendesen, fél év után most jött meg először meforaltól
2013. okt. 14. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is PCOS vagyok, 4 éve hőmérőzöm, de ilyen hosszú mensi szerintem nem normális dolog, néztek nálad hormonokat is a ciklusod adott napjain? Ez nagyon sok, 17 napos vérzés! Bár emelkedik a hő, jó eséllyel lassan vége a vérzésnek, de ebből a görbéből nagyon nem látszik, hogy lett volna peteérésed, és még az alaphőd sem állapítható meg, sajnos. Minden nap azonos időben kell mérni, sajnos az sem fér bele, hogy egyik nap 6kor másik nap 8kor méred, ez így nem ad értékelhetően pontos eredményt.
2013. okt. 14. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Ebből a görbéből semmi nem látszik egyelőre. A görbéből csak visszamenőleg lehet következtetni az ovu időpontjára, előre nem.

És mivel csak a vérzéskor kezdted el mérni, ezért azt sem lehet tudni, hogy a vérzés előtt volt-e ovud.

Egyébként sejtésem szerint nem volt. Egyszerűen elöregedett a méhnyálkahártya. Legalábbis nekem így szokott lenni.

Én is PCOS-es vagyok, de mindig tudom, hogy ovum volt, és azért jött meg, vagy csak szimplán addig bírta a nyálkahártyám.

Ugyanis az ovut követő vérzésem normális mennyiségű, normális ideig tartó (kb. 5-6 nap), előtte borzasztóan fáj és feszül a mellem már az ovutól kezdve, és a vérzés alatt görcsöl a hasam.

Ha nem volt ovum, akkor szinte az össze tünet hiányzik, csak a vérezgetés van jó hosszú ideig. Pecsételgetek, pecsételgetek, kicsit jobban rákezd aztán megint csak maszatol, és így megy ez vagy 2 hétig. Közben minimálisan fáj a hasam, de az szinte jelentéktelen.

Az is előfordulhat, hogy 14. nap körül volt egy ovu, de az majd csak akkor derül ki, ha több ideig fent marad a hőd.

2013. okt. 14. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
azonos időben kellene mérni. sok az eltérés! mármint a mérési idők között.
2013. okt. 14. 17:56
 6/7 A kérdező kommentje:
derekam meg a mellem nagyon fájt, sőt a mellem még most is kicsit
2013. okt. 14. 18:43
 7/7 anonim válasza:
Próbáld meg úgy mérni, hogy ne legyen több 15-20 perc eltérésnél a mérések közt! Akkor fog pontos képet adni a görbéd!
2013. okt. 15. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!