Valaki megnézné a görbém? PCOS-s vagyok elég rendszertelen a menstruációm, most hőmérőzök először. Közel van már az ovuláció vagy lesz egyáltalán szerintetek?
Ebből a görbéből semmi nem látszik egyelőre. A görbéből csak visszamenőleg lehet következtetni az ovu időpontjára, előre nem.
És mivel csak a vérzéskor kezdted el mérni, ezért azt sem lehet tudni, hogy a vérzés előtt volt-e ovud.
Egyébként sejtésem szerint nem volt. Egyszerűen elöregedett a méhnyálkahártya. Legalábbis nekem így szokott lenni.
Én is PCOS-es vagyok, de mindig tudom, hogy ovum volt, és azért jött meg, vagy csak szimplán addig bírta a nyálkahártyám.
Ugyanis az ovut követő vérzésem normális mennyiségű, normális ideig tartó (kb. 5-6 nap), előtte borzasztóan fáj és feszül a mellem már az ovutól kezdve, és a vérzés alatt görcsöl a hasam.
Ha nem volt ovum, akkor szinte az össze tünet hiányzik, csak a vérezgetés van jó hosszú ideig. Pecsételgetek, pecsételgetek, kicsit jobban rákezd aztán megint csak maszatol, és így megy ez vagy 2 hétig. Közben minimálisan fáj a hasam, de az szinte jelentéktelen.
Az is előfordulhat, hogy 14. nap körül volt egy ovu, de az majd csak akkor derül ki, ha több ideig fent marad a hőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!