Van valaki, aki 23-ára nem várja? Nálatok vannak gyanús jelek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 07:33
21/37 A kérdező kommentje:
Drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Én szerintem holnap tesztelek egyet... Ki tudja...
2015. jan. 17. 12:11
22/37 anonim válasza:
Drukkolok, hogy pozi legyen!!! ;)
23/37 anonim válasza:
16-os vagyok.10 éve!de nekem közbejött egy bénulás is.6 év termékenységi időm kimaradt.nemvolt mensim sem,sőt azt mondták ha babát akarunk,kizárólag csak orvosi segítséggel lehet majd!Hát rájuk cáfoltam,2011-januárjában spontán megjött 6 év kimaradás után,és azóta több patológiailag igazolt spontán missed ab-om volt.Tehát ha így vesszük, akkor 4 éve próbálkozunk!Mai napig nem tudják mitől bénultam le!!!!De érdekes,hogy ugyan annál a háziorvosnál azon a héten 5-en bénultunk le!Helységet nem nevezném meg.Volt perelés is.de nem mennék ebbe bele!Elég h ezzel együtt kell élnem!A mostani(18 napja) vetélés miatt,mehetünk férjemmel pszichológushoz!Sajnos tegnap nem fogadtak azonnal,majd feb. 15-ére kaptunk időpontot!
24/37 A kérdező kommentje:
Még belegondolni is szörnyű, amin keresztül mehettél/mész... Én kívánom Neked, h minden rendbe jöjjön, és mostantól csak a szép legyen az életedben! Bár tudom, h ez halvány vigasz az átélt dolgokért... :(
2015. jan. 17. 17:12
25/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Reggel teszteltem, és halványabb a kontrollcskínál, de pozitív lett! :-D
2015. jan. 18. 09:30
27/37 anonim válasza:
Szia! Én 22-re nem várom, de én még nem mertem tesztelni,pedig úgy érzem most sikerült :$ ma csináltam jóstesztkent egy ovutesztet, bár tudom hogy azt több napig kell figyelni hogy erősödik -e és így nem volt sok ertelme,de engem megnyugtatott,mert szerintem tök erős! Holnap csinálok meg egyet. Lehet hülye vagyok de én tényleg azt érzem hogy sikerült, pedig semmi tunetem nincs a has szurkan kívül. Remélem nem tévedek..
28/37 A kérdező kommentje:
Kedves 27-es, nagyon drukkolok, hogy jó legyen a megérzésed! Én azóta csináltam még egy tesztet, azon még erősebb volt a csík. Nekem is szurkál a hasam, meg néha görcsölget. Én abból sejtettem hogy sikerült, hogy szét akar durranni a mellem, és nem úgy fájt, ahogy menzi előtt szokott. Az első baba lenne nálatok?
2015. jan. 20. 07:02
29/37 anonim válasza:
Köszönöm :-) igen, első baba. Én a melleimen semmi változást nem ezek egyenlőre, csak ugyanúgy kicsit nagyobb mint mensi előtt de nem érzékeny
30/37 anonim válasza:
Gratulálok. :) Én 20.ára nem vártam. Nem is jött meg. :) Aznap teszteltem egy negatívat, de azóta sem jött meg. Még nem mertem újra tesztelni. De bízom benne hogy baba van a dologban, mert nekem sosem szokott késni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!