Cisztások, hogy ment nálatok a teherbe esés?
nekem össze vissza jött meg, hol 28 napra, hol 40 napra, hol 60 napra...nekem is volt cisztám, de egy szóval nem mondták, hogy emiatt lennének a rendszertelen ciklusok, sőt azt mondták, hogy valószínű a fogamzásgátlótól van, mert elvékonyodott a méhnyálkahártyám.
de ha a cisztától is van, attól még teherbe eshetsz, mi 5 hónapig csak úgy spontán próbálkoztunk, de mivel ritka volt a ciklus és nem figyeltük a peteérést, ez az ablakon kidobott idő volt.
aztán elkezdtem hőmérőzni és 2. próbálkozásra összejött.
PCOS-em volt, amit félrekezelt az első orvosom. Mikor váltottam kivizsgálták az inzulinrezisztenciát is, és végre normális kezelést kaptam (3-as kezelés). Ezek után szinte azonnal sikerült a baba. Amíg rossz helyen voltam, addig esélyem sem volt.
Nekem itt segítettek: www.mensmentis.hu
tegnap megvizsgált kézzel,aztán hüvelyi uh.ezek alapján mondta amit mondott.azt mondta szedjem a gyógyszert ésha megjön a vérzés akkor menjek vissza ha elmúlt.ennyi :D túl sok infót nem kaptam.
de egyébként pénteken megyek vérvételre(teljes vérkép)
decemberben pedig endokrinológushoz.
hát ezaz h mensim általában van minden hónapban de mindig csúszik 35-40napokra jön meg...nagyon kevés és nagyon élénk színű..kb 2nap alatt túl vagyok rajta mindig.viszont ovus nyákom szokott lenni az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!