Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nálatok ovu előtt vagy után...

Nálatok ovu előtt vagy után kezd feszülni a melletek?

Figyelt kérdés

Próbálok összefüggést keresni.

Hőgörbét vezetek, ovutesztelek, mellem is feszül, de valahogy a 3 nem ugyan azt mutatja :(

Melyik akkor ami igazat mutathat?

Már 3,5 éve próbálkozunk, orvosokon túl vagyunk, elvileg minden rendben van.

Mellem minden hónapban feszül, de van, hogy középidőben, van, hogy mensi előtt 1 héttel.

A progeszteron szint emelkedése okozza ami ugye a peteéréssel van összefüggésben.

Szóval Ti mit vettetek észre, ovu előtt pár nappal már feszül a melletek, vagy csak már ha kiszabadult a pete?

Köszönöm, ha segítetek!

2014. dec. 29. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem inkább ovu után, és a mensi előtti pár napban elmúlik, ahogy csökken a progeszteron szint. Én is vezettem görbét, az sokkal jobban jelzi a dolgokat, mint a mellfájás, annak jobban hihetsz.
2014. dec. 29. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem feszül egyáltalán.
2014. dec. 29. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtti 2 napban szokott majd'szétdurranni.
2014. dec. 29. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!