Mikor kezdett el nőni, puffadni a méhetek? ( láthatóan ) Mikor kezdett el feszülni a melletek? Ha beteg a nő vagy ha fel van fázva nehezebben esik teherbe?
Szia!
Gondolom ha valaki beteg nehezebben esik teherbe...felfázás sok minden függvénye, de biztos nem segít...
Az én mellem már jóval a teszt előtt feszült...szerintem a beágyazódás pillanatában kezdődött...az első hónapban azt hittem leszakadnak...fájt megérintenem is őket..ekkor jócskán meg is nőtt...a méretük azóta is akkora...
A méhem mozgolódni a 12.héten kezdődött, és most kezdett el látszani egy egészen picike pocak (16 hét).
Az előző válaszolóval abban nem értek egyet, ha valaki beteg, akkor nehezen esik teherbe. Mi úgy próbálkoztunk elsőnek, hogy nagyon meg voltam fázva, köhögéscsillapítókat, stb szedtem. Eléggé beteg voltam a próbálkozásunk napján. Azért is arra tettük, mert igazából jövőre terveztük az igazi próbálkozásokat, s mivel nem bántuk volna, ha hamarabb jön, úgy voltunk vele, megpróbáljuk. Hát elsőre, így betegen összejött. Most január végére várjuk, hogy megszülessen a kisfiúnk.
Nekem eleinte az volt furcsa, hogy a menses napja előtt pár nappal megjön érzésem volt, s iszonyatosan feszült a mellem, ami nem volt rám jellemző. Megnőtt az étvágyam is, s elég gyakran jártam wc-re. Majd a várt napja után pár nappal erős pozitívat teszteltem. A pocakra nem emlékszem, nem nézegettem, mivel hiába sovány testalkatú vagyok, kis hasam mindig volt. De kb. a 12-14 hét között kezdhetett el nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!