Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovutesztelés mennyi idő alatt...

Ovutesztelés mennyi idő alatt hozott sikert nálatok?

Figyelt kérdés

Most kezdenék tesztelni, 1 év sikertelenség után.

Nálatok mennyire volt eredményes?

Azért kérdezem, mert úgy tudom, hogy az LH teszt csak azt mutatja meg, hogy van peteérés, de azt, hogy az ovuláció meg is történik, ugye az nem biztos...azt a hőmérőzés mutatná.

Hőmérőzni nem tudok a munkám miatt

2015. jan. 13. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Itt van olyan aki azt írja elsőre babás lett (legalábbis azt írta). 1 év sikertelenség után egyébként lehet nem ártana dokival megnézetni magad, bár lehet hogy csak simán nem voltatok együtt jókor (nem akarom bebeszélni hogy valami gáz, van félre ne érts). Sztem ha az ovu tesztelés sem hoz eredményt akkor legkésőbb(!) egy év múlva irány a doki (bár lehet le fognak szúrni ezért hogy miért írogatok hülyeségeket ez csak egyéni vélemény). bár nekem van olyan ismerősöm aki rögtön dokinál kezdte nagyjából csekkolja le minden ok-e.

Én nem rég kezdtem a tesztelést de én specifikusabb helyzetben vagyok (PCOS)

Szorítok neked/nektek.

Minden jót. (majd mások írják hogy ne görcsölj rá :))

2015. jan. 13. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia, mi 9 honapja probalkozunk. Az elözö honapban voltam dokinal, mert ugye nem jött akkor mar 8 honapja. Aztan most vettem ovu tesztet az elözö honapban, amikor a legerösebb volt a 2. csik, aznap voltunk együtt, összejött, de sajnos valoszinu nem tudott beagyazodni, mert azota megjött. Volt a nemvart elött nehany halvany pozi hcg tesztem, de a nemvart napjan csak negativ lett. Valoszinu hormonok miatt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nekünk igy bejött az lh teszt, szoval en ajanlom :)
2015. jan. 13. 14:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha 27-28 naposak a ciklusaim, akkor elég kb. a 9. nap körül kezdenem a tesztelést?

2015. jan. 13. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:

1-es vok. Szerintem elég akkor. Bár nekem elég egyértelműen kezdődik egy ovuláció pl nálam durva puffadás a mi leüléskor "ráfeszül" (ahogy mondani szoktam az én testem egy érzékeny műszer, néha túlérzékeny :D)

Milyen ovu teszted van?

Eredményes próbálkozást!

2015. jan. 13. 15:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Vateráról rendeltem, betankoltam belőle, így remélem, hogy jó:)
2015. jan. 13. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Sztem jó, legalábbis itt majdnem mindenki onnan vast lh meg hcg tesztet és a legtöbbek szerint korrekt! :-)

A legjobbakat!

2015. jan. 13. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, 2-es vagyok. En is betankoltam vaterarol tesztekböl :) Nekem az elözö ciklusban a 12. napon volt erös pozi lh teszt, aznap együtt voltunk, es tul.keppen sikeres volt.. :) Nekem is 27-28 naposak a ciklusok. De ebben a honapban en is korabban kezdem majd az lh tesztelest :)
2015. jan. 14. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!