Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nálatok volt ilyen? MINDIG...

Nálatok volt ilyen? MINDIG feszül a mellem ovutól-mensiig, most kicsit sem?

Figyelt kérdés

Nem tudom, bajt jelent-e, de mióta az eszemet tudom az ovu után elkezdett feszülni és amíg meg nem jött,majd szét durrantak.

Most viszont semmi...szinte lyukas tejeszacskó :P

2014. nov. 8. 22:15
 1/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én akkor estem teherbe :)
2014. nov. 8. 22:18
 2/10 A kérdező kommentje:

Komolyan?

Ebben a hónapban nem védekeztünk először :O

Jaj, bárcsak nálam is ez lenne :)

Azért figyeltem fel rá, mert eddig tényleg minden hónapban éreztem, még a melltartó is zavart, most meg semmi :O

2014. nov. 8. 22:20
 3/10 Vilcsianyuja ***** válasza:

Tényleg, mindig borzasztóan szokott fájni a mellem a ciklus utolsó hetében, akkor meg semmi sem volt, pont ezért álmomban sem gondoltam volna, hogy pont akkor sikerült :) Még tesztelni is csak egy hét késés után teszteltem először.

Drukkolok neked!

2014. nov. 8. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is így jártam.Holnap csinálok tesztet,mert már 2 hete késik,eddig negatív volt az összes,viszont 3 napja érzékeny lett a cicim és teltebb...,kedden dokihoz megyek aztán kiderül mi a helyzet.

Drukkolok neked! :)

2014. nov. 8. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
En mindig onnan tudtam,hogy volt peteeresem,hogy nekem is fajt a mellem mensiig. Ha nem volt,nem fajt. Most minden ugyanugy volt ahogy szokott lenni-tehat fajt a mellem-es pozit teszteltem.:-) De remelem neked a babat jelzi.:-)
2014. nov. 9. 08:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Lányok :)

Még egy hét és kiderül, remélem a "más" babát jelenthet :)

Persze nem élem bele magam, de tényleg annyira furcsa,hogy rögtön észre vettem

2014. nov. 9. 09:22
 7/10 A kérdező kommentje:

22:46 válaszoló !

Drukkolok neked! :)

majd írd meg az eredményt, jó?!

:)

2014. nov. 9. 09:31
 8/10 anonim ***** válasza:
En is terhes voltam, amikor nem fajt a cicim..
2014. nov. 9. 10:21
 9/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező, velem is pontosan ugyanez van. Eddig minden egyes mensi elott ugy fajt a mellem es darabokat is ereztem benne, most meg egyaltalan semmi......nem ertem....itt is esedekes a baba, de osszejott volna? Nem tudok, nem merek remenykedni...Szerdan vagy csut kell megjonnie...
2014. nov. 11. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok, lett valakinek akkor baba?
2019. aug. 15. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!