Ha sikerült a baba, akkor már beágyazódás időszaka alatt magasabb a hő, vagy a beágyazódás ezt nem befolyásolja és a köv. Mensiig magasabb is lenne?
11 napja voltunk együtt a párommal. Igazából semmiféle beágyazódási tünetet nem érzek. Viszont néha megszédülök, ami rám sosem volt jellemző. De gondolom ez mástól lehet, nem tudom miért van így. A hőm igazából úgy alakul ahogy minden hónapban is szokott. Nem vettem észre változást.
Akinek sikerült a baba tapasztalt valami konkrét jelet, ami tényleg a terhességet jelentett?
Köszönöm!
nem, nekem semmi hőváltozás nem volt... sőt, vártam hogy hátha leesik, többször is mértem (mert ugye azt mondják akkor egy napra leesik), de semmi ilyen nem történt.
Nekem voltak szurkálásaim, ezért is próbáltam valami jelet keresni a görbémben is. De a szurkálás ritka ám, gyakoribb hogy nem veszel észre semmit. 12. dpo-tól kezdődött a sokat pisilés, bár lehet hogy ez is csak pszichológiailag, mert 12. dpo hajnalban halvány pozit teszteltem. A méhem már nagyon korán fájni kezdett a szalagok nyúlásától, de csak mert hátrahajló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!