Valaki ajanlani olyan pozt, amikor talan osszejohet a baba?
Ez nem póz függő.
Lehet h akkor sem jön össze, ha gyertyában vagy 20 percig, de akkor is lehet, ha te vagy felül és utána rohansz zuhanyozni, meg ilyenek.
Szia! Másfél évig nem sikerült babásodnom...ebből 1 évet gyertyáztam meg kutyáztunk meg számoltunk. Most az utolsó hónapba azt mondta a nődoki hogy ne húzzuk tovább lemegy a mensi és átfúvással egybekötött kukucskálást. Teljesen lemondtam róla,hogy sikerül úgyhogy megengedtem magunknak mindent amit nem szabad(na) ha babát szeretnél. Nekiálltam újra a brutál edzésnek, szaunáztunk, alkoholt ittunk, szivaroztunkn normál pózba talán egyszer sem szeretkeztünk, volt hogy 1 nap 3x de volt hogy 4 napig nem.
Január 6.án kellett volna jönnie. Nem jött teszteltem. Azt hittem hanyatt vágom magam mert pozi lett!!! Hogy hogyan azt a fene sem tudja!?
Szóval ezt ember ki nem számolja sehogy! Élvezzétek egymást és az életet!!
Sok sok sikert!!
5+1 km
Na hát mi mindenhogy csináltuk annyiszor és úgy, ahogy ajánlották. Mivel máshol volt a probléma, így akár fejen állva is csinálhattuk volna, akkor se történt volna semmi az égadta világon. Jól mondják, dokit kell felkeresni, minden más időhúzás. 2,5 év után lombikkal sikerült a babánk. Ha tovább bohóckodunk, ahogy itt valaki találóan mondta, lehet, nem 2,5 év lett volna a gyötrelmes, idegőrlő várakozás, hanem 4-5-7, ki tudja...
A kórházban mesélte egy csaj büszkén, h ogy az ő babájuk természetes úton fogant. 7 év után, majd' 40 évesen. Hát, akinek van ideje, türelme, próbálkozhat csodaszerekkel, tuti pózokkal.
Az kell, hogy ne agyalj szex közben azon, hogy ezt most a babáért teszitek. Persze, fizikálisan az a sikeresebb póz, ahol a "cucc" jobban bent marad, de ami igazán segít, az az igazi orgazmus, az meg akkor van, ha csak a szexre koncentrálsz. :-)) Tapasztalat... Majdnem 6 év próbálkozás, 5 lombik után természetes úton lett babám 42 évesen.
De ha már régóta nem sikerül, mindenképp kezdjétek el kivizsgáltatni, talán csak egy könnyen elhárítható dologról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!