Osszejohet igy a baba?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 12.dpo-on,csinaltam ovulacios tesztet,ma halvanyan,de ott van a 2.csik,ha holnap tudunk csak egyutt lenni,akkor osszejohet a baba?2013. febr. 27. 12:12
1/8 anonim válasza:
a 12. dpo azt jelenti, 12 napja volt peteérésed. tehát, mi is a kérdés, még egyszer?:)
illetve, halvány csík = negatív
2/8 anonim válasza:
Úgy érted, hogy a 12. ciklusnapodon vagy? mert a dpo a peteérés utáni napok számát jelenti. Ha meg csak halvány a negatív csík, akkor az negatív, még beletellhet pár napba mire peteérésed lesz.
3/8 anonim válasza:
Az ovulációs teszt akkor pozitív, ha a tesztcsík legalább olyan erős, vagy erősebb, mint a kontroll. Ha babát szeretnétek, és szabályos, 28 naposak a ciklusaid, a közepe táján 10-16 napokon érdemes együtt lenni. Ha nem pont aznapra van időzítve az összebújás, az sem gond, mert a spermiumok napokig is életképesek maradnak.
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj,bocsanat,nem jolirtam tenyleg!!!
A 12.ciklusnapomon vagyok,es a kerdes az lenne,hogy ha ma halvany,es mi holnap vagy esetleg hetfo tudunk egyutt lenni,akkor osszejohet e a baba?Nem tudom pontosan,hogyan mukodik a teszt most hasznaltam eloszor,vajon mikor,hany nap kell meg,hogy eros csik legyen es akkor mikor is lesz peteeresem?Nagyon megkoszonnem,ha valaki segitene!
2013. febr. 27. 12:26
5/8 anonim válasza:
ha 28. napos, akkor valószínűleg 13-15 között van valahol. várd meg az erős csíkot, csak az számít pozitívnak.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a segitseget,viszont ha mi holnap tudunk egyutt lenni,azaz a 13.naoon,akkor teherbeeshetek?
2013. febr. 27. 12:30
7/8 anonim válasza:
hát az attól függ, lesz- peteérésed. ha 28 napos a ciklusod, van rá esély, ha több, akkor kevesebb.
8/8 A kérdező kommentje:
Most kb.2honpaja 27napra jott meg,de olyan tessek-lassek modon!
NAGYON KOSZONOM,HOGY SEGITESZ,UGY IZGULOK!!!!
2013. febr. 27. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!