Szerintetek lehet baba a dolgok mögött?
Hát ezt ebből sajnos nem nagyon lehet megmondani.. :(
De reméljük, hogy sikerült a baba! Nem hőmérőzöl? Az segíthet, ha szabálytalan a ciklusod... És ovuteszttel vegyítve még jobb! :)
Reméljük, péntekre nem jön meg! Majd írj, hogy mi lett!
Első válaszoló:Ebben a hónapban valahogy kiment a fejemből a hőmérőzés,ovu tesztet meg egyáltalán nem használtam még.
Második válaszoló:A kis gombócot első terhességemnél is lehetett érezni mivel 162cm magasságomhoz csak 45kg vagyok.Ahogy elvetéltem a gombóc is eltűnt.
Kedves kérdező!
Nagyon sajnálom, hogy elment az előző babád! :( Én is éreztem a kislányommal hasonlót, mintha valami lenne a pocakom közepén. (Amúgy én is 161 cm vagyok és 47 kg úgy, hogy még szoptatok... :))
De mindezektől függetlenül nem lehet megmondani, hogy babát vársz-e, majd a teszt fogja biztosan kimutatni. Drukkolok! Vagy esetleg ma már teszteltél? Vagy holnap fogsz (a nemvárt napján), vagy máskor? Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!