Attol meg, hogy a paromnak kevesebb a spermaszama osszejohet a baba vedekezes nelkul?! Esett igy teherbe valaki?
Azoknak a pároknak ajánlják főleg,akiknél a férfinek alacsony a spermaszáma, hogy a nő az aktus után csináljon pár percig gyertyaállást,vagy tegyen a feneke alá párnákat, amivel ugye megemeli a csípőjét és lényegében ugyan azt a hatást éri el,mint a gyertyaállással. Ebben a pózban kell maradni kb. 10-15-20 percig.
Sok sikert! :)
Ne aggódj nem rosszak az esélyeitek! Mihamarabbi pozitív tesztet kívánok!
Én leszek az ünneprontó: férjemnek is határérték alatti valamivel, hat évig próbálkoztunk, aztán volt négy inszem, végül a 7. lombik sikerült. 29 évesen kezdtük, és 37 évesen lett gyerek, mondjuk egyszerre kettő :)
És elvileg nekem semmi bajom!
Szóval én azt javasolnám, ne várjátok a csodát túl sokáig. Persze attól is függ, ti mennyi idősek vagytok, mennyi fér még bele. Keresztanyám 20 évesen ment férjhez, 9 év múlva született az unokatesóm, utána két évvel a második. De így is "csak" 29 volt, amikor terhes lett, hiába várt 9 évig (akkor még lombik sem volt). Náluk is a spermaszám volt a gond.
A gyertyaállásban és egyéb praktikákban én nem hiszek, a pár vagy optimálisan működik, vagy nem - ezen a trükkök nemigen segítenek.
Mihamarabbi babázást kívánok, de ne várjatok túl sokáig a beavatkozással szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!