Baba vagy ciszta? (Többi infó lent)
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál, nem tudta eldönteni hogy baba vagy ciszta van a méhemben, nagyon közel van a méhfalhoz
"pont olyan helyen ahol nem könnyű a rosszabb gépekkel hozzáférni" (ezt mondta) 2 hét múlva kontroll akkor már többet tud mondani. De időben megjött első két nap piros vér utána barnás valami ez másfél hétig tartott de a a reggeli hőm az magas 36,7-37,1 között ingadozik, reggeli émelygés az folyamatos, a mellem fáj ha hozzáérek. Szombaton csináltam tesztet délutáni pisiből az negatív lett. Szerintetek?
2014. márc. 12. 13:55
1/9 anonim válasza:
Ha a doki nem tudta eldönteni, akkor mi honnan tudnánk? Időben menstruáltál, valószínűleg ciszta.
2/9 A kérdező kommentje:
Mensi elött 3 nappal kiszakadt valószínüleg az óvszer. Ez két és fél héttel ezelött volt. Azóta a legalacsonyabb reggeli hőm a mensim első napja 36,6 volt azóta 36,7 és felette...
2014. márc. 12. 14:06
3/9 anonim válasza:
És vévételre nem küldött az kimutatja a hcg-t a szervezetedben.Nekem volt cisztám,és akkor volt hoemelkedesem es lazam is,lehet neked is ettol magasabb a hőd.A menstruacios ciklus hosszat es erősségét is befolyásolja.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem küldött, annyit mondott két hét múlva ránézünk mert akkorra már tudni fogjuk hogy melyik... de addigra beleőrülök...
2014. márc. 12. 14:30
6/9 A kérdező kommentje:
2014. márc. 14. 13:48
7/9 anonim válasza:
Hm... Ehhen min. Tudni kellene, hogy átlagosan milyen az átlaghőd, korábbi görbéid is vannak?
8/9 A kérdező kommentje:
Egy gyönyörű ciszta ami hormont tartalmaz! Gyógyszert kaptam rá ha nem lesz legalàbb kisebb műtét mert ahogy a dokim mondta lehet daganat is
2014. márc. 22. 15:27
9/9 anonim válasza:
Sajnálom! Mielőbbi jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!