Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsoltok teherbeesés...

Mit tanácsoltok teherbeesés elősegítésére?

Figyelt kérdés

Kistesót szeretnénk, pár hónapja beszélünk róla, azóta megadjuk az esélyét, tehát amikor érzem, hogy ovum van, akkor igyekszünk mindenképpen együtt lenni.

Még szoptatok, nem tudom mennyire befolyásolja ez..és 9 hónapja menstruálok újra. Az első nekünk rögtön összejött, akkortájt kb hetente 1x tudtunk együtt lenni, az ovut akkor is figyelembe vettem. A túl gyakori szexet nem ajánlják és azt nem is tudnánk kivitelezni (minden hónapban elutazik) (most az ilyen 2 napontára gondolok). Van amivel rásegíthetünk, vagy tökmindegy minden úgyis akkor jön amikor kell?

2014. márc. 12. 21:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A szoptatási időszak alatt állítólag gátolt a fogamzás. Nem biztos, hogy a menstruációs ciklus együtt jár ovulálással.
2014. márc. 12. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire figyeled magad akkor ossze jon, csak picit megvaratja anyucit meg apucit! Mindig nem johet elsore az tul egyszeru lenne :)
2014. márc. 12. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:

A szoptatás nem garancia. Én három hónapos voltam, amikor megfogant a húgom.

Próbáld ki a méhpempőt. Nagyon jó eredményeket olvasni! Én ma kezdtem a kúrát, fél éven belül babát szeretnék.

2014. márc. 12. 22:06
 4/13 A kérdező kommentje:

igen tudom, hogy gátolhatja, de mostmár talán nem nincs olyan hatása..17 hós már és párszor szopizik. persze nem kizárt..

de mivel tudom ellenőrizni megrepedt e a tüsző? hőmérőzni nem tudok a kicsitől. én úgy érzem ez a része ok.

a méhpempőt hallottam már, lehet érdemes tényleg kipróbálni, köszi!

2014. márc. 12. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:

"hőmérőzni nem tudok a kicsitől."

Miért ne tudnál? :)

2014. márc. 12. 22:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Szex!
2014. márc. 12. 23:06
 7/13 A kérdező kommentje:
általában őrá kelek, ki kell venni az ágyból, ciciztetés, pelenkázás vagy vinni ki a nappaliba játszani, tehát nem tudok fekve maradni, ami kéne hozzá.
2014. márc. 13. 08:20
 8/13 A kérdező kommentje:
nyilván szex kell ezt te sem gondoltad komolyan..
2014. márc. 13. 08:21
 9/13 A kérdező kommentje:

lemaradt a hőmérőzéshez: kb ugyanabban az időben kell, nálunk nincs az hogy pontban ekkor kell, van hogy 6 kor de van hogy fél 8 vagy 8.

hajnalban 3 körül mindig kelek 1 x hozzá, aztán 6-7 újra (rosszabb helyzetekben, ami sajnos volt eddig is, 1 körül is), tehát egyben 4 órám se szokott nagyon meglenni alvásilag.

2014. márc. 13. 08:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Én csak egy észrevételt tennék az első válaszolónak, és mindenkinek, akit érdekel. Ha védene a szoptatás nem írnának fel fogamzásgátló tablettát szoptatás idejére (mármint olyat amit szoptatás alatt is lehet szedni. nekem 6 hetes kontrolon rögtön felírta az orvos kérés nélkül ) Szóval ebből kiindulva nem véd.
2014. aug. 4. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!