Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsoltok teherbeesés...

Mit tanácsoltok teherbeesés elősegítésére?

Figyelt kérdés

Kistesót szeretnénk, pár hónapja beszélünk róla, azóta megadjuk az esélyét, tehát amikor érzem, hogy ovum van, akkor igyekszünk mindenképpen együtt lenni.

Még szoptatok, nem tudom mennyire befolyásolja ez..és 9 hónapja menstruálok újra. Az első nekünk rögtön összejött, akkortájt kb hetente 1x tudtunk együtt lenni, az ovut akkor is figyelembe vettem. A túl gyakori szexet nem ajánlják és azt nem is tudnánk kivitelezni (minden hónapban elutazik) (most az ilyen 2 napontára gondolok). Van amivel rásegíthetünk, vagy tökmindegy minden úgyis akkor jön amikor kell?

2014. márc. 12. 21:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

igen, de szoptatás alatt normális hogy a magas prolaktin gátolja a tüszőrepedést..ez volt nálam is.

azóta teherbeestem de sajnos 2 hete elveszítettük a babát.

most várunk és majd újra próbálkozunk...

2014. aug. 4. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( szorítok, hogy sikerüljön a baba! :)
2014. aug. 5. 09:41
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen aranyos vagy, most egyenlőre még gát van bennem :-(
2014. aug. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!