Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi jön ez után? Hogyan tovább?

Mi jön ez után? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Volt peteérésem, clostit szedtem, de mégsem lettem babás. Mit tudnék még tenni? Akinek nem sikerült clostival, utána mihez kezdett, hogy terhes legyen? Mi az ami segített?

2014. márc. 12. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok idő és még több próbálkozás. Már régen feladtuk amikor egy reggel pozitívat teszteltem. Ajánlották Szabó Gyuri bácsi gyógyteáit is de nem hittem benne.Együttlét után feküdtem...
2014. márc. 12. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Melyik gyógyteáját próbáltad?
2014. márc. 12. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak ajánlották, nem próbáltam, a honlapján is megtaláltam valamilyen teakeverék, elég drága de sokan esküsznek rá.
2014. márc. 12. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Cickafarkfű tea a ciklus első felében és palástfűtea a ciklus második felében. Egyáltalán nem drága, bármelyik gyógynövényes boltban megtalálhatod.

Még tapasztalatot nem tudok mondani, mert csak ebben a hónapban kezdtem, de ártani biztosan nem ártasz velük.

Egyébként lehet tudni, hogy miért nem jön a baba? Pl. PCO és/vagy IR? Esetleg hormonprobléma? Férjedet vizsgálták? Nála minden oké? Roppant sok összetevője van a dolognak, egyáltalán nem biztos, hogy a peteéréseddel van baj, lehet, hogy csak valami bagatell dolog, amire nem is gondolnál (pl. túl magas prolaktin), vagy progeszteronprobléma stb. Ezek viszont könnyen kezelhetők.

2014. márc. 12. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én három clostis hónap után csalódottan kezdtem bele a három hónap gyógyszermentes időszakba, hogy aztán ismét nekivágjunk a tudatos peteérlelésnek. A második pihenős hónapban fogant meg a kisbabám, aki május körül születik majd meg. Boldogság volt a köbön. A sztorihoz hozzá tartozik, hogy sajnos szívfejlődési rendellenessége van, de a dokik szerint ennek semmi köze lenne a bogyóhoz. Csak azért írtam le, hogy nem kapjak "boldog babavárást", mert momentán nem vagyok boldog.

Szóval nem kell feladni! Hajrá csajok!

2014. márc. 13. 13:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm h írtál!

Azt hittem h egy boldog, sikeres történetet olvashatok.

Lehet segíteni a baba szívén esetleg gyógyszeresen vagy műtéttel?

Nagyon remélem hogy minden jól alakul majd! Szívből kívánom.

2014. márc. 13. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, a születése után majd eldől, hogy műthető-e, de csak 50%-ot adnak neki az orvosok. Ez már így is sokkal több, mint néhány éve, amikor még bele sem kezdtek a félszíves babák operálásába, szóval reménykedünk. A terhességem egyébként tökéletes és probléma mentes eddig, és a kiscsaj is szépen fejlődik.
2014. márc. 18. 09:00
 8/8 Pocahontas12 válasza:
A gyuri bácsi gyógyteái nagyon jók (és jobb mint a gyógyszer,természetes!!) Amit ajánlanak honlapon vagy a boltban,vedd meg megéri. Tudom,sokba kerül.
2014. ápr. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!