Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi napig kell pozitívnak...

Mennyi napig kell pozitívnak lenni az ovu tesztnek? Állítólag a pozi után 24 órával történik a tüszőrepedés. Ha 2 napig is vagy tovább pozi a teszt, melyik naptól számoljuk ezt a 24 órát?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Az utána levő 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lőni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszőrepedés. Az ovuteszt és a hőgörbe együtt nagyon hasznos.
2013. máj. 31. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszike.Nem vezetek görbét.

Neked sikerült már így a baba?

Ilyenkor ha pozitív,nem árt ha minden nap akció van,nem?

2013. máj. 31. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem 2 gyerekem van, a másodiknál használtam ovutesztet és görbét is vezettem. Igen, érdemes gyakran együtt lenni amikor pozitív és az utána levő első negatív napon is.
2013. máj. 31. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. máj. 31. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!