Volt ovum vagy nem? Az ovulációs teszt 2 napig pozitív, de a hőm nem ment fel, ill. össze-vissza van, lehet, h nem repedt meg a tüsző?
Digitális, és szájüregben mérem, minden reggel, rögtön felkeléskor.
Ma voltam orvosnál aki azt mondta, h v.színű, h már volt pém, mert ő nem látta ma. De ezt sem értem...lehet 2 napig pozitív az LH teszt, h ha nincs petesejt ami megérjen..?
Ha 25-26-án volt ovum...azt látnia kellett volna az orvosnak?
Vissza rendelt, a kövi ciklus 11. napjára, azt mondta, h ha nincs pé-m akkor gyógyszert fogok kapni, h meghozzuk a pét...a 8. napon teszteltem egyet kíváncsiságból, és az ovuteszt poz. lett..írták is h az PCOS-s tünet. Az orvos meg majdnem kinevetett, mondta h nézzek magamra (42kg vagyok) nem lehetek az. aztán tegnapra visszahívott, h megnézzük a pémet, ami szerinte v nem volt, v korábban. Olvastam, h attól, h az ovuteszt poz. nem feltétlenül történik meg az ovu, mert az csak az LH szintet méri,(ami kiváltaná az ovut) ezért gondoltam, h tényleg nem volt...de ma már 0.2C-ot emelkedett a hőm, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva...gőzöm sincs, h mi van velem...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!