Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alábbi esetben mikor...

Az alábbi esetben mikor tesztelhetnék BIZTOSAT? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Missed ab. volt március közepén (üres petezsák). A műtét után már volt peteérésem, orvosom is megerősítette, majd 24 napra megjött, 5 napig tartott, nem volt gond, csak több, mint máskor.

Nem kell várnunk, így nem védekeztünk, viszont, a ciklus 11-12. napján volt tojásfehérjés folyás, és a 12. nap voltam hasi UH-on, ahol mindkét oldalt 15-20 mm érő tüszőket állapítottak meg. Ovulációs fájdalmam csak a 16. napon volt (egy éve folyamatosan érzem, mikor van ovu), viszont a következő hüvelyi UH-nál 19. napon bal oldalon érő petét látott az orvos. Mást nem mondott, hogy mekkora, ebben a ciklusban esélyes-e, hogy reped. stb. Ma vagyok a 30. napon.

Szerdáig biztosan kellene más eü. okból tudnom, hogy kisbabát várunk-e. Facelle teszt vált be eddig (nem első gyermekünk lenne), ha holnap reggel tesztelek, akkor megbízható eredményt ad?

2013. máj. 13. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Átlagban hány naposak a ciklusaid? Bár tudom, hogy a missed ab bekavarhat átmenetileg. De a 30. napon vagy, sztem esélyes, hogy holnap reggeli pisiből már viszonylag biztosat mutasson a teszt. Lehet, hogy két petéd is megérett és kilökődött?:)

Mindenesetre megy a drukk:)

2013. máj. 13. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát, az első baba előtt 33-35 naposak voltak a ciklusaim. A második születése után 28-29 naposak, és most a 3. baba elment, így 24 napra jött meg utána. Mihez viszonyítsak? Bekavart, hogy máskor volt a tojásfehérjés folyás, mint az ovu fájdalom, és emellé még két orvos eltérő UH felvételei :).
2013. máj. 13. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Azzal akkor végül is nem veszítesz, ha holnap reggeliből csinálsz egy tesztet. De hogy mikor mutat biztosan így? Azt sajnos nem tudjuk megmondani.
2013. máj. 13. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tegnap reggel első vizeletből negatív lett a teszt, de még nem jött meg, tegnap görcsöltem kicsit, meg nagyon kevés barnás folyás is volt, de azóta sem. Ha van fejlemény, azért megírom :).
2013. máj. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!