Szerintetek tesztelhetnék már, ha nov.4-5. én estem teherbe? Lehetnek már valami jelek is akár?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 22:26
1/12 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben vagyok. Várj még vele 3-4 napot.
2/12 A kérdező kommentje:
És nem érzel valami jeleket? M én olvasgattam,h mik lehetnek és jelentkeznek is:) pl feszül,fáj picit a mellem,sűrün kell pisilnem és ilyen olyan apró jeleket érzek,talán nem csak beképzelem:)
2012. nov. 18. 22:40
3/12 Mara Acoma válasza:
Én is ugyan ebben a cipőben járok. Mikorra nem várod? Nekem is vannak tünetek, de lehet hogy már csak beképzelem magamnak... Még várok pár napot és ha nem jön meg, akkor tesztelek.
4/12 A kérdező kommentje:
Csütörtökön lenne a 28.nap,de az utóbbi pár hónapban rendszeresen 27re jött,remélem most nem fog:) És te?
2012. nov. 19. 06:39
5/12 Mara Acoma válasza:
Nekem hétvégén kellett volna :)) ÉÉs ma reggel is semmi!
6/12 A kérdező kommentje:
Az jó jel:) Remélem neked se fog:)
2012. nov. 19. 07:11
7/12 Mara Acoma válasza:
Én is nagyon remélem :)) másfél éve próbálkozunk, 3. gyerek lenne, Ő lesz a közös :)
8/12 A kérdező kommentje:
Én egy pár hónapja követem,h mikor van peteérés,de igazán ez volt az első hónap,h próbálkoztunk,örülnék,ha elsőre sikerülne,de ha netán nem akkor se fogunk elkeseredni,várunk tovább:)
2012. nov. 19. 07:43
9/12 Mara Acoma válasza:
Akkor még nagyon az elején vagytok:) Sok sikert kívánok Nektek és mihamarabbi babázást:)
Én most nagyon parázok, mert az utóbbi 4 terhességem mind vetéléssel végződött a 6-7. héten. Még pár napot várok és teszt után rögtön doki. Addig el sem jövök, amíg fel nem ír valami bogyót :)
10/12 anonim válasza:
nekem van már halvány pozi tesztem:)én kb. 3-án estem teherbe.csinálj tesztet aztán írj mi lett az eredmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!