Lehetseges a beagyazodas napja volt?
Figyelt kérdés
Mensi elott vagyok pontosan 2 hettel, tehat peteeres van. Most volt az hogy hasonlo derekfajasom volt 2 napig is, es hasamban rendes szurkalasokat ereztem. Sosem szokott ez felidoben lenni nekem. Mindig vedekezes nelkul szeretkezunk mert babat szeretnenk mar.2015. jan. 10. 12:39
1/3 anonim válasza:
A beágyazódás kb. 10 nappal a tüszőrepedés után és 4-5 nappal mensi előtt kezdődik. Szerintem még a tüszőrepedést érezted.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha ez lett volna a tuszorepedes, akkor ez meg nem jelenti h.terhes lennek,vagyis nembiztos h.majd akkor lesz beagyazodas a mensielott?
2015. jan. 10. 12:59
3/3 anonim válasza:
Terhes akkor lesz valaki, ha elkezdődik a beágyazódás, tehát kb. 10 nappal a tüszőrepedés után. Előtte nem vagyunk terhesek akkor sem, ha egyébként sikerült a megtermékenyülés és javában osztódik a sejt. De ez egy hosszabb folyamat, a beágyazódáshoz mindenképpen el kell érnie egy adott fejlettségi szintet a megtermékenyített sejtnek és ez a folyamat a tüszőrepedéstől számítva 7-10 napig is eltart. Ennél előbb nem tud beágyazódni, azaz terhesség sem jön még létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!