Mikor álljak neki orvost keresni? Kell-e a legelejétől magánrendelőbe járni? Mennyi az ára? Tudtok-e ajánlani?
Hát mondjuk igen, megírhattad volna melyik környéken. Én az elejétől jártam pontosabban 10 héttől, összesen 4 alkalommal, alkalmanként 5000 Ft-ért. Ez 2008 ban volt. Lehet most már több.
Orvos választáshoz: először kórházat válassz, aztán lehetőleg egy dolgozó orvost, aztán ha lehetőség van rá akkor ne egy kezdő orvost, hanem egy főorvost (aki döntési jogkörrel rendelkezik, dönthet a császárról önmaga, hogy hogyan vezeti le a szülést stb), aztán érdeklődj utána, hogy be megy e szülésre az az orvos, megbízható e. Ezt a védőnőd is meg tudja mondani, hogy mit hallani.
4 vizsgálat a kötelező és előírt, az én orvosom ezt tartotta is, de van olyan aki három hetente meg havonta vizsgál. Én őket is kerülném, mert már a terhesség során kifizetni százezreket a gondozásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!