Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jár valaki a Med4you magánrend...

Jár valaki a Med4you magánrendelőbe Máté Szabolcshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap találtam ezt a magánrendelőt, és mivel a kislányomat is Máté Szabolcs segítette világra a SOTE I - en, nagyon örültem neki. Árakat viszont nem írnak, tudja valaki, hogy Nála mennyibe kerül a terhesgondozás és a szülés? Gondolom aki hozzá jár, az a SOTE I - en szül...

Előre is köszi!

2011. ápr. 19. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Én oda járok hozzá és júliusban fogok szülni. 8.000 Ft egy alkalom, plusz ha UH is van akkor az még 2 vagy 3.000 Ft, pontosan nem tudom, mert én máshol oldottam meg az UH-ot. De teljesen meg vagyok elégedve a rendelővel és a dokival is, bár őt akkor már ismered. Te mikor szültél nála? Milyen volt a szülésnél? Akkor is Stefanik Szilvia szülésznővel dolgozott együtt?
2011. ápr. 27. 22:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia, köszi a választ! Én császárral szültem, mert farfekvéses volt a kislányom, így a rendes szülésről nem tudok nyilatkozni, de a császárnál nagyon rendes volt, biztatott, mindig mondta, hogy hol tartunk, és utána is többször bejött a kórterembe érdeklődni hogy vagyok.

Fel is hívom ma, és egyeztetek Vele időpontot. :)

2011. ápr. 28. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyiért vállal szülést dr. Máté? Köszönöm!
2011. dec. 29. 20:18
 4/4 rekadr válasza:
Én is a magánrendelőbe jártam, nagyon aranyos, alapos orvos, mindenkinek szívből ajánlom. A szülésért külön nem kért pénzt.
2012. jan. 27. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!