Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátom szerint zárt a méhszáj...

Barátom szerint zárt a méhszájam. Ugy tudom terhesség esetén szokott zárt lenni. Milyen más esetben szokott zárt lenni? és ha terhességtől zárt már a legelejétől az?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A barátod nőgyógyász?
2009. márc. 5. 18:44
 2/11 A kérdező kommentje:
nem..de azt lehet érezni!!!!!!!!!!4
2009. márc. 5. 18:44
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

a méhszáj mindig zárt. örülj neki hogy az. ha nem lenne zárt az összes baci és virus faszán feljutna és a végén kivennék a méhed.

tehát a méhszáj mindig zárt ideális esetben szülés előtt nyilik csak ki.

2009. márc. 5. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
És már elnézést, mivel érzi hogy zárt a méhszájad?
2009. márc. 5. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Érezheti, ha tudja mit kell érezni. Hiszen mi is érezzük magunknak. Nyitott csak peteérés idején szokott lenni egy pár napig, meg talán a mensi idején. Egyébként zárt.
2009. márc. 5. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az ujjával,leginkább. Te is érezheted magadnak.
2009. márc. 5. 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ujjal lehet érezni (egyébként köszi) de ilyen gyakorlott párja van? :) Bizti csak az irigység beszél belőlem, hogy az én férjem nem lenne rávehető ilyen profizmusra:))
2009. márc. 5. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
:-DDD lehet nőgyógyi lesz a barátodból ha ilyen kedvvel kutat benned:-)
2009. márc. 5. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tinik között terjedő új őrület. A nőgyógyászok azért egy kicsit nagyobb profizmussal bírnak a témában, de egészen fiatal terhességet biztosra még ők sem tudnak kitapintani. Ahhoz jó pár hetes terhesség kell, hogy egy orvosnak tapintás alapján gyanús legyen a dolog. A méhszáj egyébként alapesetben mindig zárt, a peteéréskor illetve vérzéskor való nyitottsága sem azt jelenti, hogy centikra nyitva van.
2009. márc. 5. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Én azért még annyit hozzátennék, hogy egyáltalán nem túl jó ötlet, hogy a méhszájat tapogatja. Fertőzésveszély!!!!!!!!!! Még magunknak sem ajánlott csinálni, nemhogy más tapogatja! A nőgyógyász ok de a pasid ne!!!!
2009. márc. 5. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!