Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 évessel magánrendelőbe?...

2 évessel magánrendelőbe? Valaki hasonló helyzetben volt már?

Figyelt kérdés

Lehet hogy magammal kell vinnem, mert nem tudom senkire sem bizni.

Dokifüggő vagy azért általában megengedik?

2010. nov. 27. 14:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy én is vittem magammal még SZT-s rendelésre is.Egyik helyen se volt probléma belőle
2010. nov. 27. 14:09
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Simán megengedik,és nem szólnak érte.

Nekem volt,hogy sztk-s rendelésre is magammal kellett vinnem a kisfiamat,és semmi gond nem volt belőle!

2010. nov. 27. 14:10
 3/25 anonim ***** válasza:
62%
Miért ne vihetnéd? Mondjuk ha nőgyógyászhoz készülsz, na oda nem kellene, de nem azért, mert magánrendelés...
2010. nov. 27. 14:12
 4/25 A kérdező kommentje:
köszi csajok!
2010. nov. 27. 14:14
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A múltkor el kellett vinnem magammal 1 éves fiamat a fogorvoshoz, nem volt ki vigyázzon rá. Nem volt semmi gond, sőt, mindenki neki udvarolt. :) Vidd nyugodtan, az asszisztens nő külön örülni fog.
2010. nov. 27. 14:35
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Első vagyok, és nőgyógyászhoz vittem magammala gyereket(nem volt kire otthon hagynom) mellettem állt fogtam a kezét, és nem volt ciki
2010. nov. 27. 14:35
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
Én vittem a nőgyógyászhoz is. Elvolt az asszisztens nővel, meg segítet a dokibácsinak. Nagyon tetszett neki a lápma, amivel kukucskál a doki. Forog, világít. Vizsgálat után amíg beszélgettünk a dokival, azzal játszott.
2010. nov. 27. 15:13
 8/25 anonim ***** válasza:
13%
Nőgyógyászhoz gyerekkel??? Jaj... Ahol van asszisztens, aki leköti a figyelmét, még elmegy, de mi van, ha csak a doki van, ő meg nézelődik???
2010. nov. 27. 15:29
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mőgyógyászhoz,sőt mindenhova, mivel nincs kire bíznom, sincs segítségem.
2010. nov. 27. 15:31
 10/25 anonim ***** válasza:
83%
Egy két éves gyerek nem is fog emlékezni rá, hogy mit csinált a doki az anyukájával. Én is viszem mindenhova a fiamat, mert nekem sincs kire hagynom, itthon meg nem hagynám egyedül, azért mert orvoshoz kell mennem. Ez is hozzátartozik az élet dolgaihoz.
2010. nov. 27. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!