Fogamzásgálóhoz hogy tudok hozzájutni?
Kedves kérdező!
Az Egészségügyi szolgaáltatásra való jogosultságot a területileg illetékes Járási Hivatalnál kell igényelni, nem pedig a Polgármesteri Hivatalban. És semmi köze sincs ahhoz, hogy részesülsz- e gyermekvédelmi támogatásban vagy sem. Ezt szociális rászorultság alapján adják egy évre.
( egy hivatali dolgozó)
Hivatali dolgozó!
Nálunk itt falun tényleg úgy működik ahogy leírtam.A munkaügyi nálunk a járási hivatal (Mórahalmi Munkaügyi Járási Hivatal) ezért írtam azt amit írta :).
Kedves kérdező!
Aki nem akar az nem is fog semmit elintézni!Te egy tipikus esete vagy....kívánom mihamarabb tudjál fogamzásgátlót felíratni :).
Üdv.:A Rászoruló...
hagyjátok, tök kamu az egész :)
ha a férje munka mellett van gyeden, akkor a gyerek elmúlt 1 éves, ráadásul 9 hónapja van így, amikor ugye megszűnt a tb-je. vagyis nem, mert megszűnés után még 40 napig biztosított marad, utána kell csak fizetni.
szóval a gyerek lassan 2 éves, de csak 2014 születésűekre van gyed extra :D
másik, hogy azt írja, 3 hónapja még tudott íratni, akkor még nem volt tartozása. most meg már 60E Ft-nyi tartozása van :D
tuti valami tini, csak írja a körítést, hogy tudjon szerezni fogamzásgátlót úgy, hogy a szülei ne tudják meg...
Erre gondoltam én is.
Ja és én is telóról írok a esetleg nem jó a helyesírásom. :)
A 2014 után születtek után jár tesó esetén dupla gyed/gyes. De akinek ekkor már megvolt a gyereke, az is kaphatja munka mellett a gyedet/gyest, nemcsak a 2014 után születettek.
Egyébként anődoki 1000 ft-ért felírja a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!