Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgálóhoz hogy tudok...

Fogamzásgálóhoz hogy tudok hozzájutni?

Figyelt kérdés
Milyen oldalakon vagy hol tudok venni? TB-m nincs sajnos. Segítsetek!
2015. jan. 8. 17:14
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem a magánorvosom 3000 Ft-ért írja a receptet, más nincs.
2015. jan. 8. 17:47
 22/50 anonim ***** válasza:

Ha van valamilyen nőgyógyásztól kapott leleted amin rajta van a gyógyszer neve és adagolása akkor avval szépen menj el a háziorvoshoz és ő felírja neked.

Egyébként van egy olyan lehetőség ha a lakóhelyed illetékes polgármesteri hivatalához bemész és ott kérsz egy nem jut eszembe milyen papírt akkor ők fizetik 1 évig a TB-det.De ezt csak akkor kérheted ha már más nem kérte ezt a lehetőséget a családba.

2015. jan. 8. 17:48
 23/50 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de nem kérhetem mert nem kapom a gyermekvédelmi támogatást. Én fizettem volna ha eltudtam volna menni a NAVba. De mivel senki nincs aki vigyázzon a gyerkőcökre igy nem tudtam, 50kmert meg nemtudok utazni gyerekekkel.
2015. jan. 8. 17:51
 24/50 anonim ***** válasza:
NAV-hoz beadni a TB fizetési lapot lehet gépen kitölteni és postán elküldeni.
2015. jan. 8. 17:52
 25/50 A kérdező kommentje:
Hol lehet? Nem is kell bemennem?
2015. jan. 8. 17:53
 26/50 anonim ***** válasza:
67%

a kifogás az ott van mindig..

egyébként semmi köze ennek az ellátáshoz a gyereknek. én is igényeltem pedig még nem is volt gyerekem. ez ilyen szociális segélyszerű.

2015. jan. 8. 17:54
 27/50 anonim ***** válasza:
29%
Lehet nem lenne ennyi abortusz meg wcbe, kukába dobott gyerek, Magyarországon, ha kicsit egyszerűbben hozzá lehetne jutni a tablettához. Romániában bármelyik gyógyszertárba bemész és kb 1000 forintért vehetsz olyan fogamzásgátlót, amilyet akarsz, recept és tb nélkül. Amúgysincs sok értelme a nagy receptezésnek, nagyjából egyformák, csak más a gyártó. A nődoki is azt fogja felírni, amelyik gyártóval szerződése van, remélem nem veszi be senki ezt a maszlagot, hogy azt írja fel, amelyik speciel a te szervezetednek jó. Haha...
2015. jan. 8. 17:55
 28/50 anonim ***** válasza:
90%
A gyermekvédelmi támogatásnak nincs köze ahhoz a papírhoz.Nekem még nincs gyerekem mégis kapom a munkaügyibe mentem be ott adtak papírt,hogy munka nélküli vagyok (még mielőtt leszólnátok,van munkám,nem jelentenek be csak alkalmi munkavállalóival) avval bementem a polgi hivatalba és megkaptam....
2015. jan. 8. 17:55
 29/50 A kérdező kommentje:
Mert munkanélküli vagy. Rászoruló. Én bementem, nekem ezt mondták, nem érdekel ki mit hisz.
2015. jan. 8. 18:00
 30/50 anonim ***** válasza:

te reménytelen vagy!

itt adják a tanácsot te meg mindenre csak valami kifogást írsz. Mit szeretnél mit válaszoljunk?Igen menj be a boltba és vegyél mert lehet kapni és csakúgy adnak!

Kielégítő a válasz?

2015. jan. 8. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!