Fogamzásgálóhoz hogy tudok hozzájutni?
Figyelt kérdés
Milyen oldalakon vagy hol tudok venni? TB-m nincs sajnos. Segítsetek!2015. jan. 8. 17:14
31/50 anonim válasza:
Nem vagyok rászoruló!
Csak,hogy lásd mennyire jó fej vagyok itt a link ahol letöltheted a nyomtatványt:
A 3-dik oldalon oda ahol azt írják :egészségügyi szolgáltatási járulékfizetési kötelezettségem kezdetének időpontja: ide azt írd amikor megszűnt a tb-d.
Aztán irány a posta...
32/50 A kérdező kommentje:
nincs nyomtatom. azért köszi
2015. jan. 8. 18:12
33/50 anonim válasza:
Istenem, a nyomorult kifogás. Kb. minden sarkon nyomtatnak neked 30 ft-ért egy oldalt kb.
34/50 anonim válasza:
Ki hitte volna,hogy erre is van valami válaszod....szinte sejtettem...kár is volt 5 percet rád szánnom,hogy megkeressem ezt a nyomtatványt.
Rendelj nyugodtan neten bogyót és gyere majd vissza 2 év múlva,hogy nem esel teherbe....
35/50 A kérdező kommentje:
Még mindig falusi vagyok sajna ahol kutya meg macska van meg egy pici bolt.
2015. jan. 8. 18:23
36/50 A kérdező kommentje:
Isten ments, hogy teherbeessek
2015. jan. 8. 18:23
37/50 anonim válasza:
És az a falu egy nagy fallal körbevett és tilos kimenni onnan?
Gondolom van város a közelben, akkor oda be kell vinni a kis popódat (tudom, erre is lesz kifogás) és ott nyomtatni. VAgy szomszédnál.
Tényleg, nehogy feltaláld magad.
38/50 anonim válasza:
Net van, de nyomtatási lehetőség nincs? Ugyanmár
39/50 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy netet köttessek nem kell nyomtatót is vennem...
2015. jan. 8. 19:06
40/50 anonim válasza:
Hagyjátok. Reménytelen. Sötét, mint az éjszaka. De kifogàs gyártásból kitűnőre vizsgázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!