Fogamzásgálóhoz hogy tudok hozzájutni?
Figyelt kérdés
Milyen oldalakon vagy hol tudok venni? TB-m nincs sajnos. Segítsetek!2015. jan. 8. 17:14
11/50 A kérdező kommentje:
Igen de én nem vagyok gyesen mert a férjem igényelte a GYED-et, igy nekem le kellett mondani.
Utolsó te meg ne kötöszködj légyszives
2015. jan. 8. 17:31
12/50 anonim válasza:
mekkorák a gyerekek? Nem vagy GYES-en? mert akkor van tb-d is.
csak receptre fogsz gyógyszert kapni mivel a dokinak meg kell vizsgálnia hozzá mert személyre szabva írják fel.
13/50 anonim válasza:
Csak orvos írhatja fel a fogamzásgátlót.
14/50 anonim válasza:
Csak kiváncsi vagyok a telefon és a nem helyesírás közötti összefüggésre. Semmi kötözködés.
15/50 A kérdező kommentje:
Szedtem gyógyszert, 1 hónapja hagytam abba mert elfogyott. Tudom milyen kell.
2015. jan. 8. 17:37
16/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyesen.
2015. jan. 8. 17:38
17/50 anonim válasza:
ha eddig is szerezted valahonnan a gyógyszert, akkor szerezd be onnan ezután is. bár elég szomorú, hogy hormont lehet kapni fű alatt :(
18/50 anonim válasza:
Nekem felírja a háziorvosom is, esetleg próbáld meg nála felíratni.
19/50 A kérdező kommentje:
Eddig doki írta fel...mindig 3 havit irattam és azért tartott ki idáig. Utoljára irattam fel pluszba. Nem kell gyanusitgatni
2015. jan. 8. 17:45
20/50 anonim válasza:
Ha szakorvos írta fel neked eddig és erről van papírod, akkor egy éven belül a háziorvosod is felírhatja. A másik, hogy attól, hogy nincs rendezve a TB-d, el kell hogy lássanak az SZTK-s nőgyógyászaton térítés nékül is. Magyarországon kötelező az eü. biztosítás, nem választás kérdése és nem az ellátásért kell fizetni. A TB-det meg rendezd minél hamarabb, mert be fogják rajtad hajtani késedelmi pótlékkal, bírsággal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!