Manapság oly drágák a mesekönyvek, pedig fontosak, értékesek, mit szólnátok egy olyan oldalhoz, ahol olcsóbban lehetne hozzájutni kedvenc könyveitekhez, ill. lehetne cserélnetek másokkal?
Szerintem nagyszeru otlet. En csak a kis tepkedoktol feltenem a konyveket....
Mi kulfoldon elunk es cserelgetjuk egymas kozott nemcsak a konyveket, de a jatekok egy reszet is a magyar anyukakkal.
Én is a napokban vadásztam mesekönyves oldalakat, mert szerintem ennél fontosabb "játék" nincs. Nem hiszem, hogy az a jó mesekönyv, amit több ezerért lehet megvenni. Viszont csak angol nyelvű használt mesekönyv boltot találtam, de még nem néztem végig mindent, természetesen.
Az első babánk nemsokára megérkezik, és legalább 2-t szeretnénk még, ezért fontosnak tartanám, ha lenne egy ilyen oldal vagy közösség, ahol mesekönyvekhez juthatnánk, csere-berében vagy alacsonyabb áron, mint a boltban.
Ez tényleg jó kérdés. De nem csak a mesekönyvek, hanem MINDEN könyv terén.
Olyan iszonyat drágák a könyvek, és csodálkoznak, hogy nem olvasnak a "mai fiatalok" ?
Az Alexandrában például hónapokig volt 40-70% -os kedvezmények. 3000Ft-os könyvet vettem meg 1000-ért.
Ettől függetlenül jó ötlet, csak a postaköltség miatt elég drága lenne.
Vannak könyvcserélős oldalak:
www.rukkola.hu
www.moly.hu (ennek ugyan nem ez az elsődleges célja, de lehet olcsón venni és cserélni is, magánszemélyekkel)
Itt van pl. a Bambi. Több cserélhető és már 400 Ft-ért megvehető példány is van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!