Nekünk miért nem sikerül? Hogy lehet ezt kibírni?
Több, mint fél éve próbálkozunk, bevetettünk már minden praktikát, de ma reggel is leesett a hőm és kezd megjönni... Persze ma két kolléganőm is bejött látogatóba a munkahelyemen, mindketten pici babával. Aztán du. elmentünk egy bevásárlóközpontba, ahol "csak" 4 kismama vásárolgatott (már rajtuk látszott, egyébként ki tudja, mennyien voltak még), akármelyik sorba benéztem, ott volt mindig egy...
Tudom, hogy a fél év nem sok, de akkor is úgy érzem, hogy a tartalékaim a végüket járják, egyszerűen elegem van az egész méregetésből, tesztelgetésből, majd csalódásból.
Vagy én lihegem túl az egészet?
Szió. ha nem vagy terhes, nem kell szedned az elevitet, reklamfogas, nem hasznal.
Tudom milyen érzés, sajnálom, nekem a parom mar a masodik honap utan kerdezgette, hogy ugye egyikunkkel sincs baj, hogy nem jon ossze.
20% az esely egy normális fiatal párnál a babóra havonta, sajnos ezzel szamolni kell, ne parazz miatta, nem ugy van, ahogy belenkvertek, hogy amint nincs vedekezes, jon a babó!
Az én nődokim először mastodynont írt fel, az tiszta gyógynövényes készítmény, ahogy olvastam a fórumon vannak más gyógynövényes cuccok is, amik segítenek (cickafarkfű, stb), teljesen egeszseges voltam, rendszeres menzivel, mégis szedtem, mint a kisangyal :) Aztan mivel nem segített a nődokim javasolta a clostyt, azt mondta az a legenyhébb ilyen "serkentő", szedtem egy hónapig, és összejött a dolog.
amugy erdekes, hogy nalunk pont forditva sult el a nemi életunkkel kapcsolatban, mert én megmondtam neki, hogy minden masnap csak (amugy is minden masnap csinaltuk, én mindig irtam, de a parom ezt nem tudatositotta magaban, mondjuk 10 ev egyutteles utan :))) szóval nem sikerult mindig betartani azt, hogy minden masnap szerelmeskedjunk, szerintem éppen a tiltás miatt!
semmiképpen se add fel, ne nézegesd a többi mamat, és ne aggódj, mert ha most aggódsz, késobb rosszabb lesz (tudod, az elso 8-12 het nagyon cinkes, én 12 hetes vagyok most, és a parom mondja, hogy ne nagyon éljem magam bele a dologba, de hogy a fenebe ne, amikor bennem novekszik, felforditotta az életem, az érzeseim,stb)
Légy turelmes, és optimista, kérj segítséget az orvostól, hogyha ő nem tud semmit javasolni, olvass utana a temanak, kinek mi vált be, és ami a legfontosabb, hogy ne hibaztasd magad, vagy a párod!
Hőgörbét, peteérést nézni, szerelmeskedéseket feljegyezni, meg mindent, ami kellhet. (Én nagyon mérges voltam magamra, hogy hőgörbe nélkül mentem eloszor nodokihoz, egy honapot "sporolhattam" volna)
Kitartást!
Köszi csajok! Mostanra már összekapartam magam a padlóról, mégiscsak beszedem a clostit, és imádkozok, hogy legalább ez sikerüljön! Sajnos édesapám nagyon beteg, szeretném, ha még láthatná az unokáját...
Köszi mindenkinek a kedves szavakat még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!