Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dundibb nok! Mikor latszott...

Dundibb nok! Mikor latszott meg rajtatok hogy terhesek voltatok?

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 14:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
68 kg vagyok most azert kerdem mert inkabb a hasamon vevodik eszre es a fenekemen hogy hiztam es ha terhes leszek mennyire fogjak eszrevenni,milyen hamar
2015. jan. 4. 15:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Magasságtól is függ. Én elég közel vagyok a földhöz, így már 5 kiló is brutálisan átalakít.
2015. jan. 4. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt, hogy NÁLAD mikor lehet majd észrevenni, nem lehet előre tudni, annyira más mindenki! Még két azonos súlyú, magasságú nőknél is órási eltérések lehetnek abból a szempontból, hogy mikor és mekkora pocakjuk nő. :)
2015. jan. 4. 16:30
 14/16 A kérdező kommentje:
ertem , akkor koszonom a valaszokat :)
2015. jan. 4. 16:32
 15/16 A kérdező kommentje:
ja es egesz nap ott vagyok a munkahelyen . . szendvicset szoktam vinni de mikor mar no a pocim majd akkor milyen kajat vigyek mert biztos tobbre lesz szuksegem
2015. jan. 4. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
A gyerek összvissz 200-300 kcal-lal igényel több bevitelt. Az pedig fél szendvics, vagy 2 csoffadt banán. Nem kell kettő helyett enni.
2015. jan. 4. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!