Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magas vékony emberek rajtatok...

Magas vékony emberek rajtatok mennyi idő után látszott meg hogy edzettetek?

Figyelt kérdés
volt olyan aki annyira lassan fejlödött hogy inkább feladta?
2014. júl. 31. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem azért kell edzeni, hogy villámgyorsan kigyúrt állat legyél. Vannak lassan fejlődő emberek (mint én is), de nem szabad feladni. Ne az eredményeket hajkurászd, azok majd fognak jönni maguktól. Élvezd az edzést, és hogy sportolsz!
2014. júl. 31. 12:46
 2/7 anonim válasza:
én 174 cm vagyok, és vékony, alapbol izmos, de nem anyira, és az ilyen tipusu embereknek nem áll jól a sok izom :)
2014. júl. 31. 13:12
 3/7 Dogmatix91 ***** válasza:
187cm vagyok, 67kg voltam amikor elkezdtem edzeni, az első évben kb 7 kiló jött fel. Nagyon nehezen jönnek a kilók, de kb előbb jön az izom, mint a zsír. Kitartás, ne add fel! Ha te magadon nem is veszed észre hamar a változást, más észre fogja venni.
2014. júl. 31. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok magas, csak 184, de vékony voltam nagyon. Kb 60 kiló körül, aztán elkezdtem edzeni, és kb 3 év alatt 15 kiló izom kb, meg egy minimális zsír, most vagyok 81-82 kg
2014. júl. 31. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Rajtam még most se látszik.
2014. júl. 31. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
15 kiló plusz után az már látszik, hogy mintha nem olyan anorex lennék, mint régen.
2014. júl. 31. 19:26
 7/7 anonim válasza:
188 cm magas vagyok, szűk 2 év alatt csak pár kiló jött fel, de nagyon is látszik a változás. Soványból szálkás testalkatú lettem. Nem ártana a plusz tömeg, de generációkon keresztül nálunk a férfi családtagok 30 év alatt mind "20 dekások" voltak. Utána lelassult az anyagcsere és megmaradt végre valami, remélem, nálam is így lesz.
2014. aug. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!