Duci kismamák! Mikor látszott rajtatok, hányadik héten,
hogy babásak vagytok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 08:24
1/9 anonim válasza:
Hát én annyira nem vagyok duci. A duci és az átlagos testalkat között vagyok. Az én hasam viszont eleve nagy volt már terhességem előtt. Mindig kérdezgetem is a párom, most már látszik, hogy terhes vagyok, vagy még össze lehet keverni a hasam egy kövér hassal? Ruha nélkül már abszolút terhes pocakom van, talán már ruhástól is:D 20. héten még össze lehetett keverni egy kövér hassal. Most vagyok a 27. hétben. Talán úgy a 25. héttől kezdem úgy érezni, hogy talán már nem úgy néznek rám az utcán, mint egy nagyhasú nőre.
2010. máj. 8. 08:38
2/9 Amore válasza:
Szia!Nekem is 24-25.-ik héttől látszodott hogy baba van a dologban!
2010. máj. 8. 08:51
3/9 anonim válasza:
Nekem a 26- 27 héttől kezdett el látszani, mivel elég nagy melleim vannak, így nem nőtte túl gyorsan a pocaklakó. Aztán mivel decemberben szültem, így mire látszódott, addigra nagykabátot hordtam.
Így szembesültem a kérdéssel: "Mikor voltál terhes?"
2010. máj. 8. 08:56
4/9 anonim válasza:
Szia! Én sem vagyok az a nagyon duci de átlagosnak sem mondható. Nekem már a 15-16. héten eléggé látható volt hogy terhes vagyok. (ikrekkel)
2010. máj. 8. 09:09
5/9 anonim válasza:
Szia!Én nagyon duci vagyok,voltam!82 kilóval és 156cm-rel kezdtem a terhességem!Arányosan vagyok kövér,szóval,mindenből nagy van:)))De a 15-16.héten már sokan kiszúrták!Mostmeg mindenki azt hiszi,hogy holnap már szülnöm kéne:)))Pedig még csak 30 hetes vagyok
2010. máj. 8. 09:17
6/9 anonim válasza:
8:56-osnak:
Ez nagyon tetszett:D :"mikor voltál terhes?"
Jót nevettem:D
2010. máj. 8. 09:19
7/9 anonim válasza:
166 cm, és 85 kg-mal indultam. A 16. héten már szép terhespocim volt, mindenki kiszúrta. Bár ebben segített az is, hogy előrenövő pocim van, nem oldalra és derék felé. Szóval, a kisdinnye már elég korán látszott. :))
36 hetes km
2010. máj. 8. 09:23
8/9 anonim válasza:
Hm.. Úgy a 41.héten, mikor mindenhova vittem a babát, és mondtam, hogy az enyém:)
A férjem főnöke nem akarta elhinni, hogy született egy fia, azt hitte, csak tréfál. :D
86 kg-val kezdtem kb a terhességet és annyival is mentem szülni.. Amit felvett a baba, azt lefogytam (nem direkt) és így nem nagyon látszott.
2010. máj. 8. 13:00
9/9 anonim válasza:
16 hetesen egyszer nagyon fel volt puffadva, keményedve a hasam, és kaptam helyet a buszon. :) De amúgy még 20-25 hetesen is azt hitték, h dagi vagyok. Amúgy nem voltam annyira duci, bár nem tudom ez pontosan mit jelent, de volt hasam előtte is, és 67 kg voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!